Performans Laptop
-
pesimistzombie bunu yazdı
iş görür ama photoshopda yüksek boyutlu bir psd editlerken, birden fazla psd ile çalışırken, güncel oyunlarda sınırda kalacaktır zaten kafadan 3 gb windowsa ayır yani. ssd kurtarabilir bu durumda darboğazdan o zaman ssdyi 256 lık alacaksın. 128 lik alıp tüm programları yığıp pagefile oranın düşük kalırsa yine sıkıntı yaşamaya başlarsın. hayır o kadar para bayılıyorsun en azından 12 gblık ramin olsun . extra ücretle ram yükseltiyor monster bildiğim kadarıyla sık dişini az daha bul sağdan soldan 100 200 borç yüksek al bir şekilde
Monster ram yükseltiyorsa mail ya da telefon ile onlara söylerim ve ram'i 16gb yapmalarına karsılık ne kadar ücret talep edeceklerini öğrenebilirim :)
-
Up olsun
-
Beyler , victor isimli marka nasıldır? monster gibi tutunmayı planlıyoruz filan diyordu yetklisi?
-
Maddox bunu yazdı
Beyler , victor isimli marka nasıldır? monster gibi tutunmayı planlıyoruz filan diyordu yetklisi?
Hocam monster victor falan hepsi aynı bok. Yaptıkları çey çinden ucuz barebone laptop kasaları alıp içine donanım eklemek.
Peki ikisi de ayn şey ise nasıl karar vericem diyorsan, tek kelime ile teknik servis diyorum. Hani markanın satış sonrası teknik desteği iyi ise onu al derim. Sonra bir sıkıntı olduğunda yardımcı olan olmazsa kafanı dağlara taşlara vurursun.
-
torpedo_XL bunu yazdıMaddox bunu yazdı
Hocam monster victor falan hepsi aynı bok. Yaptıkları çey çinden ucuz barebone laptop kasaları alıp içine donanım eklemek.
Peki ikisi de ayn şey ise nasıl karar vericem diyorsan, tek kelime ile teknik servis diyorum. Hani markanın satış sonrası teknik desteği iyi ise onu al derim. Sonra bir sıkıntı olduğunda yardımcı olan olmazsa kafanı dağlara taşlara vurursun.
Hocam , monster'in teknik servisi çok çok iyi diye biliyorum yani gerçekten herkes cok memnun monsterin teknik servisinden adamlar hiç kastırmıyor direk birebir degisim bile yapıyorlarmıs.
Hocam lenovo nasıldır peki? ıbm'yi satın alınca baya ünlendiler filan diye duydum yani en büyük 2. bilgisayar sirketi filan :)
-
beni yanlış anlama hocam ama oyun ve iş bilgisayarı kesinlikle aynı olaamz açık ve net söylüyorum bunu. eğer bi oyun oynayacaksan klavyen tasarımın farklı olacakböyle klavyeye vurunca ses gelecek ekranın böyle canlı parlak parlak olacak ki zevk alasın. ama çalışıcaksan o klavye narin olmalı ekran daha göz yormayan cinsten olmalı kaldıki sql server falan demişsin eğer iş yapacaksan ısınma sorunu olmayan kullanımı uzun süreli çalışmaya uygun pil ömrü keza aynı şekilde uzun olan ve render çizim gibi işlemlerde kasmayacak bir pc al. şöyle birşey var bizim insanımızda i7 3 gb 256 bit ekran kartı var oo oyunda oynatır sistemde çalıştırır. yok öyle bir dünya o i7 nin içinde kaçtane farklı model var ekran kartlarındada öyle kullnılan hddden harddisk e kadar. benim şahsi fikrimce iş bilgisayarında oyun oyun bilgisayarında iş yapılmaz yapılsada tatda vermez performansta vermez
iş için bilgisayar alıyorsan lenovo al hocam
yok ben oyun oynayacağım diyorsanda tek tavsiye edeceğim alienware
furkiak tarafından 08/Ağu/15 10:46 tarihinde düzenlenmiştir -
furkiak bunu yazdı
beni yanlış anlama hocam ama oyun ve iş bilgisayarı kesinlikle aynı olaamz açık ve net söylüyorum bunu. eğer bi oyun oynayacaksan klavyen tasarımın farklı olacakböyle klavyeye vurunca ses gelecek ekranın böyle canlı parlak parlak olacak ki zevk alasın. ama çalışıcaksan o klavye narin olmalı ekran daha göz yormayan cinsten olmalı kaldıki sql server falan demişsin eğer iş yapacaksan ısınma sorunu olmayan kullanımı uzun süreli çalışmaya uygun pil ömrü keza aynı şekilde uzun olan ve render çizim gibi işlemlerde kasmayacak bir pc al. şöyle birşey var bizim insanımızda i7 3 gb 256 bit ekran kartı var oo oyunda oynatır sistemde çalıştırır. yok öyle bir dünya o i7 nin içinde kaçtane farklı model var ekran kartlarındada öyle kullnılan hddden harddisk e kadar. benim şahsi fikrimce iş bilgisayarında oyun oyun bilgisayarında iş yapılmaz yapılsada tatda vermez performansta vermez
iş için bilgisayar alıyorsan lenovo al hocam
yok ben oyun oynayacağım diyorsanda tek tavsiye edeceğim alienware
Hocam yorumun için teşekkür ederim de max bütcem 3000tl dedim , alienware diyorsun :)
Bak ben sürekli oyun oynıyacagım demiyorum hocam , bos zamanlarımda da atıyorum cd serisi battlefield hitman mafia tarzı oyunları oynarım dedim :) BOŞ ZAMANLARIMDA HOBİ OLARAK oturup sürekli oyun oynamıyacagım ya hocam:)