Performansı Yüksek, Kasmayan PHP İçin İdeal Linux İşletim Sistemi Nedir?
-
sandman bunu yazdıpSkpt bunu yazdı
Linux Mint kurmaya karar verdim.
USB'den live olarak çalıştırdım güzel kullanılıyor. Yükleyeyim dedim.
Dosyaları kopyaladı. Kuruluma geçti bir süre sonra aşağıdaki ekran geldi. 4 kere denedim hep aynı oldu.
Kurduğum paket
linuxmint-13-mate-dvd-32bit.iso
Usb'den live olarak çalıştırıp sonra mı kuruluma geçtin yoksa direk boot ederken mi?
ek olarak ekran kartın ati mi?
USB'den başladı Kur dedim önce masaüstü açıldı normal kullanabiliyorsun PC'yi orada İnstall Linux Mint var tıkladım program kurar gibi kurmaya başladım.
Kullanıcı adı şifre, dil, klavye vs...
En son dosyaların kopyalanması bitti kuruluma geçti. Sistem kuruluyor dedi.
Dil paketleri kuruluyor dedikten sonra bu ekran geliyor her seferinde.
Ekran kartı. nVidia GeForce GO 6100 dandik birşey.
-
birde cpu 32bitmi hacım? şundan soruyorum alternatifin varsa 64 öneririm sıkıntıyı araştırıcam
-
sandman bunu yazdı
birde cpu 32bitmi hacım? şundan soruyorum alternatifin varsa 64 öneririm sıkıntıyı araştırıcam
şuan win 32 kullanıyorum ama eskiden 64 bitte kullandım? 64 bit mint mi indireyim?
-
64 öneririm. Hem işlemcin için hemde senin için
-
sandman bunu yazdı
64 öneririm. Hem işlemcin için hemde senin için
Tamam indiriyorum. Bir de bunu DVD'ye yazsam herhangi bir şey değişir mi?
-
Sanmıyorum hacım.
-
Yok arkadaş yok delircem.
64 bit denedim herşeyi dikkatle yaptım yine dil paketlerinden sonra gitti ekran.
-
centos
-
Tugberk bunu yazdı
Debian kur hocam. Hem en büyüğünden en küçüğüne her türlü yazılımı depoda bulursun, depoda olmayanların da debian versiyonu kesin vardır (chrome virtual box vs)
Hem en stabil linuxdur, hem de ubuntu gibi kasmaz. Linux konusunda başım ağrımasın diyorsan debian kuracaksın.
-
evde takılacaksan xubuntu yükle, hatta hiç uğraşma win7ye xampp kur kullan derim