Periscope Profilresim Yarışması?
-
Bu aksam dolaşırken telefonda bi yayına rastladım,
berkboachan diye bi eleman profil resim yarismasi yapiyor,
sistemi kimseye gostermiyor nerden nasil kurduysa,
yayina girenleri Beni Seç yazdiriyo ve chrome acik online bi sistem uzerinde kim Beni Seç yazarsa pcde online sisteme profiller dusuyo ve ilk dusen 5 kisiyi yaristiriyo sole yaristiriyo geri sayim sayaci var baslatiyo 30 saniye boyunca adamin periscope hesabina kim kalp atarsa chromeda acik olan sisteme kalpler sayiliyo ve sure bitince o adamin hanesine kalp sayisi yaziliyo,
bole birsey goren bile duyan varmi ?
-
ben fiddler ile periscope u sniff ettip yayın linkine falan ulaştım online olarak izleme olayını falan çözdüm diğer kalp sayma işlemleride yapılabilir yapılamayacak birşey değil gibi gözüküyor
-
yes gördüm ve biliyorum
-
LaNCeLoT bunu yazdı
yes gördüm ve biliyorum
furkiak bunu yazdıben fiddler ile periscope u sniff ettip yayın linkine falan ulaştım online olarak izleme olayını falan çözdüm diğer kalp sayma işlemleride yapılabilir yapılamayacak birşey değil gibi gözüküyor
acıklayacak kımse yokmu :)
-
up
-
emnimax bunu yazdı
yayina girenleri Beni Seç yazdiriyo ve chrome acik online bi sistem uzerinde kim Beni Seç yazarsa pcde online sisteme profiller dusuyo ve ilk dusen 5 kisiyi yaristiriyo sole yaristiriyo geri sayim sayaci var baslatiyo 30 saniye boyunca adamin periscope hesabina kim kalp atarsa chromeda acik olan sisteme kalpler sayiliyo ve sure bitince o adamin hanesine kalp sayisi yaziliyo,
Bahsettiğin siteyi biliyorum. Hatta ben programladım :) www.perisco.xyz üzerinde online çalışıyor. Yaklaşık 5 aydır faaliytte. Herkes kullanabilir.
98oktay tarafından 07/Eyl/15 16:58 tarihinde düzenlenmiştir -
98oktay bunu yazdıemnimax bunu yazdı
Bahsettiğin siteyi biliyorum. Hatta ben programladım :) www.perisco.xyz üzerinde online çalışıyor. Yaklaşık 5 aydır faaliytte. Herkes kullanabilir.
- Takip ettiğin kişileri görmek ve yeni kişiler takip etmek.
- Senin adına Tweet göndermek.
Takdir ettim hocam, bot olarak kullanıyor musun sonra? :)
-
periscopenin sadece yayinini izlemek icin girdigimde site engellenmis gibi uyari aliyorum giremiyorum
-
denemek lazım
-
peki amaç ne ? Yani ne yapılır bu yarışmayla ? :)
-
LinkinMeTiN bunu yazdı
peki amaç ne ? Yani ne yapılır bu yarışmayla ? :)
+ ekmek su verir mi?