Personel Takip Programı (İstek)
-
Caliber sanada teşekkür ederim evde değilim gidince denerim
-
fifsonic bunu yazdı:
-----------------------------
MaviGozluDev bunu yazdı:
sınavı işi gücü olmayan biri oturup yazabilir senin istediğin şeyi pek karmaşık değil istediğin şey..
yani programlama bilen biri için basit olabileceğini düşünüyorum işlemleri toplasın gerekirse çıkarsın yeter
-----------------------------c# a yeni başlayan biri öğrenmek için yapabilir aslında güzel olur..
RebelliouS_SouL yardımcı olacağını söylemiş, bi aksilik olurda yardım edemezse işi çıakr bişi olur, biraz beklersen sınavlarım bittikten sonra yardımcı olurum.
-
MaviGozluDev bunu yazdı:
fifsonic bunu yazdı:
MaviGozluDev bunu yazdı:
sınavı işi gücü olmayan biri oturup yazabilir senin istediğin şeyi pek karmaşık değil istediğin şey..
yani programlama bilen biri için basit olabileceğini düşünüyorum işlemleri toplasın gerekirse çıkarsın yeter
-----------------------------c# a yeni başlayan biri öğrenmek için yapabilir aslında güzel olur..
RebelliouS_SouL yardımcı olacağını söylemiş, bi aksilik olurda yardım edemezse işi çıakr bişi olur, biraz beklersen sınavlarım bittikten sonra yardımcı olurum.
-----------------------------tamam MaviGozluDev aklımdasın olmazsa sana dönerim tşk ederim
-
en kolayi excele koy bunu orda yap. hem senin icin kolay olur hem program icin beklemezsin.
-
badass bunu yazdı:
en kolayi excele koy bunu orda yap. hem senin icin kolay olur hem program icin beklemezsin.
-----------------------------zaten excell kullanılıyordu sadece programa dökmek istiyoruz
-
dur lan yapayım bir tane...
ama önce aşı olmam lazım ağrıdan duramıyorum :S
-
karakutu bunu yazdı:
-----------------------------Geçmiş olsun yap bakalım bir tane(:
-
fifsonic bunu yazdı:
karakutu bunu yazdı:
-----------------------------Geçmiş olsun yap bakalım bir tane(:
-----------------------------Eyvallah, ama yapamıyorum neden diye soracak olursan DB desktop, Win7 de çalışmıyormuş amk bende yeni fark ettim :((
-
hocam web tabanlı olmaz mı?
-
Arkadaşlar up !
Maaşını kesintisini avansını mesaisini işleyeceğim bir program arıyorum. Beleş veya crackli .