Personel Takip Sistemi
-
Foxxxxxx bunu yazdısolstice bunu yazdı
kinect ile olmazmıki sensör belli bi yerde kaydı alsın bitane veritabanına kaydetsin : )
bizim 1 numaralı içci 2 numaralı işciyi gönderirse ya nasıl hareket yaptıracaz refid sistem iyi gibi araştırmadayım olursa döküman olarak paylaşacam daha yaratıcı bir fikti olan varsa acıklasın
Hocam o zaman 1 numaralı işçi 2 numaralı işçiye bilekliğini de verir. Senin recognition yapacak alete ihtiyacın var. Parmak izi okuyucu, retina okuyucu gibi birşey. Parmak izi ile rahat rahat yapılır o tarz sistemlere bak..
-
adamlara RfID yapıştır. onları da okut işte
-
Kaan bunu yazdı
adamlara RfID yapıştır. onları da okut işte
bende şle düşünüyorum
-
Bu uygulamayı bir fabrikada paletleri takip etmek için yapmıştık.
PC ile haberleştirebilirsin.
pepperl fuchs'un ürünleri süperdir bu konuda.
Malzeme temini konusunda yardımcı olabilir, teknik destek vs...
-
Kaan bunu yazdı
Bu uygulamayı bir fabrikada paletleri takip etmek için yapmıştık.
PC ile haberleştirebilirsin.
pepperl fuchs'un ürünleri süperdir bu konuda.
Malzeme temini konusunda yardımcı olabilir, teknik destek vs...
Nasıl bir haberleşme teknik Detay verirmisin biraz
-
Ben bi şirkette çalışan personelin özlük dosyalarını yükleyip bilgilerini girebilecegim,arattıgımda adamın dosyası önüme gelip indirebilecegimbasit bir script bulamadım başıgı görünce sevindim birden
-
rfid okutucular çokta ucuz sayılmazlar ve eğer açık alanda bir yere sabitleyip bırakacaksan şarjları fazla dayanmayabilir.
-
Eğer ki bu takip sistemi asgari ücretin kat be kat üstündeyse geçici süreliğine 1-2 aylık mesela asgari ücretle çalışacak bir eleman alır takip etmek istediğim işçiyle aynı birime koyar yeni işçiden de konuyla alakalı rapor isterdim :D
-
sen mi yapacaksın yoksa müşteriye mi satacaksın ona göre fiyat çıkaralım. :)
-
erc bunu yazdı
sen mi yapacaksın yoksa müşteriye mi satacaksın ona göre fiyat çıkaralım. :)
Parmak izi, Yuz tanima, kartli hangisini isterse yapariz belirtmemisin bak :)