Pes 2009 Favori Takımlarınız Taktikleriniz
-
kesinlikle lazio taktik olarak 3-4-3 kendi taktiği deiştirmiyorum oynayışım pandev e kurulu muhteşem bir sol ayak pandev.
-
o lanet olası eto yu excellent kondisyonda koşarken tutabilen bir defans yada herhangi bir oyuncu varmı ya (modlanmamış normal pesde)
-
ibrahimoviçli inter uzaktan affetmem :D
-
Atletico madrid!! Agüero tek forvet forlanı amfye çek en olmadı orta sahaya al amf olarak da reyes kullan süper atak takımı agüero formundaysa affetmez...
-
Shalke04 tüm oyunumu Farfan'a göre ayarlıyorum 4-1-2-1-2 taktiğiyle oynuyorum bu taktikle şimdiye kadar yenilmedim bundan sonrada yenilmem ;)
-
Usta bende almanya ligi çıkmıyor yani çıkıyorda oyuncuları falan yok yani yapmamışlar load lıcagımız dosya falan mı var
Edit: PM den yardımcı olursan sevinirim
-
mod yapıcaksın hojam google da arat pes 2009 lig paketleri vs vs diye çıkar nasıl yapılcaı:D
-
tabiki become legend pes 2009un en beğendiğim özelliği kendi adamım. 26 yaşına bastım barca dayım bojan kırgiç messi flan eto 37 yaşında etoyu kestim onun yerine oynuyorum.lig gol krallığı şampionlar ligi gol krallığı flan bırakmadım milli takımda işler biraz kesat okadar.become legend öneririm gerisi yalan. :)
-
2 senedir juventus olduğu gibi oynatıyom süper sonuçlar çıkıyo ortaya bazen...
-
favorim barça.kendi taktiğiyle oynatıyorum.at eto'o ya yada messi ye ortalığın aq lar.
bence oyunun en iyi oyuncuları 1.eto'o 2.ronaldo 3.drogba kaleci olarakta cech.
bu arada gudjohnsen yok oyunda nasıl bulurum acaba bilen varmı.bizim yeğen başka bi takıma atmış olabilir.
adam kayıp.
Toplam Hit: 4624 Toplam Mesaj: 27