folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Pes 2009 Türkçe

Pes 2009 Türkçe

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

kenankonak bunu yazdı:
    -----------------------------
    Nurky bunu yazdı:
    5 milyon verip dvd alamıyon mu hoca cd'ci den ?

sonra 10 tane bo$ dvd alıp kopyalıyamıyon mu ?

hocam birincisi bana 10 tane lazım değil 1 tane lazım çünki makinalarım harddiskli ikincisi ilçede olduğum için burda yok dükkanı bırakıp 90 kilometre gitmem gerekiyorki kimse yok bırakamıyom 3. sü yardımcı olmuyorsunda neden muhalefet oluyorsun

10 taneyi ben mecazi anlamda söyledim. madem kafe işletiyorsun madem ki bir işyeri açmışın yol farkı vs. dinlemiceksin ne lazımsa alacaksın.. ticaret bu mü$teri kaybetmek istemiyorsan gidip fizanda da olsa alacaksın. neyse ; 

http://www.filmoyunmp3.com/2008/10/22/pro-evolution-soccer-2009-ps2-playstation-3-1-download-game-oyun-full-pc-xbox-360-psp-oyunlari-crack-cracksiz-serial-cdkey-cip-kopya-copy-calisir/

[22817//kaanabak]
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kenankonak
    kenankonak's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Nurky bunu yazdı:

kenankonak bunu yazdı:
    Nurky bunu yazdı:
    5 milyon verip dvd alamıyon mu hoca cd'ci den ?

sonra 10 tane bo$ dvd alıp kopyalıyamıyon mu ?

hocam birincisi bana 10 tane lazım değil 1 tane lazım çünki makinalarım harddiskli ikincisi ilçede olduğum için burda yok dükkanı bırakıp 90 kilometre gitmem gerekiyorki kimse yok bırakamıyom 3. sü yardımcı olmuyorsunda neden muhalefet oluyorsun

10 taneyi ben mecazi anlamda söyledim. madem kafe işletiyorsun madem ki bir işyeri açmışın yol farkı vs. dinlemiceksin ne lazımsa alacaksın.. ticaret bu mü$teri kaybetmek istemiyorsan gidip fizanda da olsa alacaksın. neyse ; 

http://www.filmoyunmp3.com/2008/10/22/pro-evolution-soccer-2009-ps2-playstation-3-1-download-game-oyun-full-pc-xbox-360-psp-oyunlari-crack-cracksiz-serial-cdkey-cip-kopya-copy-calisir/

hacı teşekkürler ama bu türkçe değilmi çünki ingilizcesi var bende

misafirdir ne kafirdir
Toplam Hit: 1249 Toplam Mesaj: 13