Pes 2010 Become A Legend Sorun
-
ne yaparsam yapıyım 63.dakkadan sonra beni oyundan çıkartıyo nefret ediyorum kaybediyoruz ben oynamadan ben çıkınca bok gibi oynuyolar.bunun staminayla fln alakası var mı acep?
-
forvetsen gol atmak zorundasın atmazsan bi süre sonra çıkarır.
stamina ile de alakası var, gücünü çok tüketirsen yine çıkarır. ama 63. dakka ya kadar ne kadar abanırsan aban çıkarmaz normalde,
oyuncun çok mu yorgun?
-
2-4 yıl arası kadar 90 dakika ful oynayamıyorsun bazen hocam bunun dayanıklılıkla alakası var ( stamina oluyor sanırım ) her maç sonunda gelen puanlarla dayanıklılığın arttığı kadar oyunda kalıyorsun dayanıklılık az olunca çabuk yoruluyosn belli bi dkdan sonra oyundan alıyor seni direktör
-
en fazla bi kere 75. dakkada çıkarmıştı :D stamina kasıyım bari
-
Büyük takıma transfer olunmuo la bıraktım o yüzden arkiyle kapısıoz arada:D
-
sahada öküz gibi kosturursan adamı cıkartır tabikide yorma kendini fazla alta bakıp daha yorulmamıs adam deme son ceyreke indiginde cıkma kotasına girersin birde ratingin 7 nin altındaysa hemen cıkarır
mevkiinden ayrılma saga sola kosma bırak o mevkiide gorev yapan adamlar kossun zorluk ta top player ap yoksa ne sana tılan topalrdan zeck alırsın nede başka birşeyden.
kaleyi bulmayacak toplarda zorlama kendini mümkün oldugunda kaleyi tutturmaya bak
ben genellikle çizgiye iniyorum paslasarak ordan orta ypaıyorum en son sezon 20 gol 14 assist yaptım
staminam 82 full kondisyon cıktıgım maclarda defansa filan yardıma da gidiyorum fazla pres yapıyorum yinede yorulmuyorum mümkün oldugunca power ve stamina git.
teknik olarak da kicking ver
yavas yavas gelişirsin ben 23 yaşında overallım 84 1-2 yıl içinde 90 ları gorurum :D
oynadıgım takımlar:D
catania
parma
napoli
napoli
inter
inter
inter