PES 2011 Demo [PC] Bağlantılar Burada
-
Humerus bunu yazdı:
-----------------------------
Bu arada her maç sonu oyunun tanıtım trailer'ını izlemek zorunda kalıyorum çözümü yok mu baygınlık geçiricem.
-----------------------------çözümü var oyunun kurulu olduğu klasördeki settings exe dosyasını çalıştır
"Filmi yürütmeyi devredışı bır" yazan yere tik at kaydet
-
RaAmLis bunu yazdı:
-----------------------------fifa(demo) da bugun cıkcaktı haber yok daha aq
-----------------------------çıktığı anda paylaş hacı akşam çekelim evden :|
2007'den beri fifa candır canandır bence 2010'da artık çıtayı yükselttiler 2010'da tek sorun kalecilerin mallığı idi ve koydukları legandry seçeneği bile kesmiyor artık çok nadir pc'ye karşı kaybediyor insan biraz daha zorlaştırmaları lazım
-
Kreyzi bunu yazdı:
RaAmLis bunu yazdı:
2007'den beri fifa candır canandır bence 2010'da artık çıtayı yükselttiler 2010'da tek sorun kalecilerin mallığı idi ve koydukları legandry seçeneği bile kesmiyor artık çok nadir pc'ye karşı kaybediyor insan biraz daha zorlaştırmaları lazım
-----------------------------http://static.cdn.ea.com/fifa/u/f/fifa11_pc_demo_EU.zip fifa 2011 de çıkmış şimdi sitesinde gördüm
-
Fifa 2011 de çıkmış hayrlı ola. Zamanlamada ilginç, Rekabete ii kızışır =)
-
isot99 bunu yazdı:
Kreyzi bunu yazdı:
RaAmLis bunu yazdı:
-----------------------------http://static.cdn.ea.com/fifa/u/f/fifa11_pc_demo_EU.zip fifa 2011 de çıkmış şimdi sitesinde gördüm
-----------------------------fifayada bakalım
-
House'un oyunu cikmi$ la:D listeye aldim 2sinide bakalim bakalim.
-
şu pese yapamıyor edemıyor dıyen adamlar ya hayatlarında Oynamadılar yada Bunlar futboldan Anlamıyorlar
cıkacagı demolar Olsun resımler olsun Yerın dibine soktular hacı hanı derler ya 1 sene pesinden Kostum Aynen Öyle En ufak bır Haberde sevınen Bır Oyun Sever Olarak Pes 2011 Son noktayı Koymuş Bulunmakta grafik Olsun oyun Olsun Herşey Olsun abe tmm Oyun Budur fifa Eline Bırakın Su dökmeyi onuda Indırecem ama Yukledıgım gibi silecem 2010 da Öyle Olmustu Harbı cok Güzel türkçe Olması taktik Olsun animasyonlar Olsun hacı Zevk Aldım bugun Sırf Bu oyunu Oynadım orjinalınıda Almayı dusunuyorum yani -
pes 2011 tek kelimeyle özet geçersek harika olmuş...lafı uzatmanın dolandırmanın anlamı yok -)
orjialini almak farz oldu :)
-
gece 12'de kurulumu yapıp yorumu çakıcam :-) son 2 mesaja bakılırsa orjinali kesin alacam artık :-)
-
bi ben mi ısınamadım oyuna ?
aslında kendisini oynattırıyor ama 2010'daki hantallıgı tam anlamıyla asamamıslar gibi geldi bana.
ilk basta grafikleri tuhafıma gitti, dedim acaba en düsükte mi. cıkıp baktım maksimumdaydı her sey.
fifayı denedim az önce, daha bi estetikti sanki.
fifayı neredeyse hic oynamayan bi insanım ben, pes 2009'dan baska futbol oyunu da oynamam gibi, 2010'u da sevmemistim.
paslasma hızı fifada daha seri bence, pesin ona bi ayar cekmesi lazım, he gercekcilik ve fizik kalitesi iyi.
yine de o 09'daki seri paslasma olayını yakalamaları lazım :/