Pes5 Veya Winning Eleven 9,10 Turnuvası Düzenleyelim Ne Dersiniz ?!!!
-
hojalar tamamdır o zaman mekan neresi onu söyleyin :))) biraz daha mürit lazım ben zamansehriyle gelicem ...
-
kadıköyde bizim dersanenin orda :)
-
bnde varım =) koko ordaki cafelerde kollar yalama olmus nası oynuon ben orda oynarken sinir krizi geciriyorum
-
hojam karşıya nasıl gelecez o zaman sağlam bi ekip kuralım kesin olsun şöyle her türlü gelirim valla :)))
-
valla abi işte oraların boktan kafelerinde oynarsak ir2yi uzatmalarda yeniom.ama güzel bi kafede oynarsak ilk 45 dakkada işi bitiriom ya 5-10 oluyo artık antrenman moduna giriorum :D
-
ya bigit hayatında 1 ker ebeni penaltılarda yendi oda yanımdaki adma kokuyodu amk piskolocik baskı wardı gelin olm kadıköye güzel mekan
-
ya bigit hayatında 1 ker ebeni penaltılarda yendi oda yanımdaki adma kokuyodu amk piskolocik baskı wardı gelin olm kadıköye güzel mekan
-------------------------------
iste bu amk... -
hoca klavye delikanlısı deilim.burda polemiğe girmicem senle.görüşecez kafede :P
abi gelin oynayalım cidden.benim enfes oyunumu görmek için sorcerer taa kütahyadan geldi lan.sen karşıya gelemem diosun.kerata seniiii :D -
tamam hojam iki kişi sizsiniz iki kişide biziz şimdilik :))) devamı gelirse güzel organizasyon olur cebitten sonra 9,10 mu oynuyucaz ...
-
he ya guzel olur,6kisi yda daha fazla olursak winning ustune cod2 atarız yda bf2 oda zevkli olur?
Toplam Hit: 3073 Toplam Mesaj: 25