Petrol Yataklarımızı İsraile Vermişiz..
-
hangi fırsatla düzelteceksin...
-
Tek yol devrim denilen bir kuram vardır.Ama ne devrimi, bu sosyalist bir devrim olamaz,insanlığa ters bir olgudur,hele bu ülke türkiye ise...
-
"Haksızlık karşısında susanlar,dilsiz şeytanlardır"
Bu cümle bu konuya verilecek en güzel cevaptır.... -
Ertan hocam yine +10 +100 yani sana ne diyim ben bize söyleyecek bi şey bırakmamışsın.
-
zikimide versinler
-
tek yol devrim doru.en büyük ve en işe yarıcak devrimde yeni nesili Türk gibi yetiştirmek.
yüzde yüz Türk olduğumuz gün cihan bizimdir -
Tayyibi sevdigim soylenemez ama 75 yıldır tayyip mi vardı diye sormak gerekiyor burda.
kokleşmiş sistem var halkın eline oyuncak verip ortalığı o veya bu şekilde gerip yapmak istediklerini sessizce yapıyor adamlar..
guzel turkiyemde televolelerle, laiklikle yargalarıyla uyutuluyor.
Basın onlarda zaten basın oyalıyor bizi, bizde cok guzel geliyoruz bu oyuna. Biz uyurkende adamlar malı goturuyor (hemde ne mal) -
Yaw bi dk ılımlı islam olayını ortaya ben atmadım. Ilımlı islam modelini çıkarıp meydanlarda bas bas bağıranlar bellidir. Bu deyimi ben kendim üretmiş değilim arkadaşlar. Ben tayyip modeline amerikan israil uşağı ekledim. Başka ne var arkadaşlar..?
-
Arkadaşım ılımlı islam diye bir şey yoktur.Bazılarının islamı farklı göstermek için söyledikleri bir yalandır.İslam da bana göre diye bir kavram yoktur.Eğer bana göre diye başlayan bir cümle varsa bilin ki o islam değildir.Kuranla bağdaşmayan hiçbirşey islami değildir.Ilımlı islam,sert islam,yumuşak islam diye şeyler yoktur.İslama hurafe sokmak isteyen zihniyet vardır sadece.İslam ve kuralları bellidir zaten,kuranı açar okursun,anlamadığın yeride sorarsın
-
her konuda tayyibe kayıyoz arkadaslar yaww-tamam zamanında bir şeyhin dizinin dibinde oturup poz vermiş bir başbakanımız var-ama bu olaylar 3-4 yıl öncesine mi dayanıyor!'Meyve veren ağacı taşlarlar' demicem,akp nin meyveleri zahiri-ergeç bunu anlıcaklar!!
Toplam Hit: 3535 Toplam Mesaj: 22