Peugeot 306

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

2006 dizel hyundai getz Arabamı yeni sattım bu sefer değişik birşeyler olsun istiyorum.2000 model civarı Peugeot 306 HB ler hoşuma gidiyor. Kullananlar duyanlar görenler çevresinde tanıdıgında olanlar v.s

Bu araba hakkında bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek

gti'larında 406 motoru var diye biliyorum ve eğer 406 motoru bu arabada var ise pek bişey söyleyemicem binip basmak lazım 

Dolar Ve Euro zulada elimde çek defteri, bir imzayla işin tamam arabanı çek serseri.!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek

2006 getz den sonra, kalas gibi gelebilir hocam 306 lar.. yaşlandılar artık en nihayetinde.. getzi kaça verdin?

Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek

ülkemizdeki beyaz şahin furyasının yerini yavaş yavaş 106 ile alıyor kendisi.evde need for speed oynayıp  modifikasyona merak salan,10 milyarlık arabaya NOS cıkartmaları yapıstıran,egsozu deldirip ferrari sesi cıkarttıran sanayi gencliğinin yeni mutluluğu.Üniversitelerin özellikle iibf fakülteleri cıkıslarında içinde 6 erkekle bol miktarda rastlanır ya kız düşerse umuduyla,tabi son ses müzik ve faça olmazsa olmazdır

Amphetamine Logic.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THE_MILLER
    THE_MILLER's avatar
    Erkek

getz verip 306 almak....
    Biraz birikiminiz varsa 407 yi öneririm.İçeriğinibilmemde görüntü süper :)

Türkiye'nin geleceği çelikten yoğruluyor; belki biz olmayacağız ama bu çelik aldığı suyu unutmayacak.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

UmutxTR bunu yazdı:
    -----------------------------

2006 getz den sonra, kalas gibi gelebilir hocam 306 lar.. yaşlandılar artık en nihayetinde.. getzi kaça verdin?

2006 Kazasız temiz 1.5 Dizel getz i 80.000 km de 15.500 Tl ye verdiö. İçinde ekstradan 2000 Tl lik ses sistemide vardı..

Belkide i30 lara bakmalıyız

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

otoban faresi :| :D

sword hocam bizim arkadaşta var istanbul arabası oda istanbuldan aldı.. araba güzel gibi.. ama http://forum.peugeotturkey.com/ da da satan vardır belki bi onlarada danış son çare :)

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

swordfish bunu yazdı:

UmutxTR bunu yazdı:

2006 Kazasız temiz 1.5 Dizel getz i 80.000 km de 15.500 Tl ye verdiö. İçinde ekstradan 2000 Tl lik ses sistemide vardı..

Belkide i30 lara bakmalıyız

hocam sattığın getz otomatik miydi.. gerçi otomatik değildir diye tahmin ediyorum 15milyara..  Temiz, az yol yapmış,sağlam ve mümkünse 2005 üstü olan küçük ve otomatik araba arıorum hocalar.. Satan tanıdığı olan ya da direk kendisi satan varsa beklerim :) :)

.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek

pejonun sıkı şasiler ürettiği dönemden otomobillerdir 306lar sürüş keyfi açısından çok başarılıdırlar yol tutuşları ve iç mekan hacimleri de oldukça iyidir.bu arada 306 lar nispeten güvenlidir kötü ünlü pejoların aksine (gerçi pejolara kötü ünü kazandıran araba kullanmayı bilmeyen hız delileridir.)

http://kocaer.me
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

bu araç benzini fondip yapıyormuş :)

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

SeRDaR bunu yazdı:

bu araç benzini fondip yapıyormuş :)

SeRDar hocam ne benzini :) alayına Lütfen Peşimden Gel :D

Stajda elektrik ustamın klima gazı boşaltırken söyledikleri aklıma geldi peugeot servisindeyken :) ehehhe ibrahim ustam sağol var ol bir kere daha :)Şans bu ki 306 hiç gelmedi tam o dönemde yetkili servisliğini kaybetmişti iş yeri sadece karsan vardı :) nadiren bu tür binekler geliyodu :| sworde yardım edemedim üzüldüm yav :|

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
Toplam Hit: 3645 Toplam Mesaj: 15