Peugeot Bippermi Fiat Fiorinomu Sizce?
-
aralarında sadece motor farkı var ve daha sonra yedek parça tedarikçileri değişiyor. üretildiği fabrika aynı ve aynı malzeme kullanılıyo yani ikiside aynı fabrikada tek farkları kasa olarak önlerindeki amblemler oluyor başka türlü ayırt etmen zor. ben filorino tavsiye ederim daha sonra satışta ve yedek parçada sorun yaşamazsın. zaten fiatıın fabrikada üretiliyor.. 1.3 95 bg almalısın kasayıda taşır işinide görür emulation paketi kesinlikle es geçme o kadar para vereceksen biraz daha üzerine çıkmaya değer avantajını görürsün...
-
herkesin dediği gibi 1.3 95bg yi al keyfine bak :D
-
hoca fiorinoyu bilmiyorum ama bipper çok çok az yakıyor
-
valla alabiliosan volkswagen caddy al hocam(=
-
Aga Fiat Al bence Bipper Parçası sıkıntı ayrıyeten Fiat veya pegout fark etmez bunlar ticari araç kategorisinde onun için 120 geçince götü başı dağıtması normal 80 geçince hız sınırı uyarı veriyor fabrika çıkışı 80-90 arası bişey
-
hocam şimdi bipper var bizde ikinci bi araç alcam ama şimdi başka arkadaştaki fiorinoya bindiğimde çekişi bizimkinden biraz yüksek gibime geldi kalkış anındaki hızı felan daha hızlı hani tabiri caizse birdin zıplıyo ileri doğru hemen hızlanıyor, ama bizim bipper okadar deil yani bi o farkı var yoksa ikiside aynı araba ama fiorinanın motor farkı kesinlikle var , ama bipperi alırkende bize 306 ların motoru kullanılıyor felan demişlerdi anlamıyorum şimdi yaw :S
-
sana bu aracı satım istersen full kaskoda dahil fiyata sürekli yakıtı shell den alırsan %3 indirim 2 sene boyuncada servislerde %20 indirim alıyorsun