folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Peugeot Bippermi Fiat Fiorinomu Sizce?

Peugeot Bippermi Fiat Fiorinomu Sizce?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaDCouRaGe
    MaDCouRaGe's avatar
    Erkek

aralarında sadece motor farkı var ve daha sonra yedek parça tedarikçileri değişiyor. üretildiği fabrika aynı ve aynı malzeme kullanılıyo yani ikiside aynı fabrikada tek farkları kasa olarak önlerindeki amblemler oluyor başka türlü ayırt etmen zor. ben filorino tavsiye ederim daha sonra satışta ve yedek parçada sorun yaşamazsın. zaten fiatıın fabrikada üretiliyor.. 1.3 95 bg almalısın kasayıda taşır işinide görür emulation paketi kesinlikle es geçme o kadar para vereceksen biraz daha üzerine çıkmaya değer avantajını görürsün...

NORMALİDE BİZİ BULMAZ Kİ
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GokYeleliBozkurt
    GokYeleliBozkurt's avatar
    Erkek

herkesin dediği gibi 1.3 95bg yi al keyfine bak :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek

hoca fiorinoyu bilmiyorum ama bipper çok çok az yakıyor

http://kocaer.me
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugur0
    ugur0's avatar
    Erkek

valla alabiliosan volkswagen caddy al hocam(=

imza
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gececi
    NighT_JudGe
    NighT_JudGe's avatar
    Erkek

Aga Fiat Al bence Bipper Parçası sıkıntı ayrıyeten Fiat veya pegout fark etmez bunlar  ticari araç kategorisinde onun için   120 geçince  götü  başı dağıtması normal  80 geçince  hız sınırı  uyarı veriyor fabrika  çıkışı 80-90 arası bişey

Cahildim Dünyanın Rengine Kandım
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuratDnz
    MuratDnz's avatar
    Erkek

hocam şimdi bipper var bizde ikinci bi araç alcam ama şimdi başka arkadaştaki fiorinoya bindiğimde çekişi bizimkinden biraz yüksek gibime geldi kalkış anındaki hızı felan daha hızlı hani tabiri caizse birdin zıplıyo ileri doğru hemen hızlanıyor, ama bizim bipper okadar deil yani bi o farkı var yoksa ikiside aynı araba ama fiorinanın motor farkı kesinlikle var , ama bipperi alırkende bize 306 ların motoru kullanılıyor felan demişlerdi anlamıyorum şimdi yaw :S

YALAN doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar. güneş yalnızda olsa etrafına ışık saçar.UNUTMA doğruların kaderidir yalnızlık. kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar, YAŞIYORUM YİNE ASLAN GİBİ..!------------------------------------------------------------------------------hacklink.info
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    metalati
    metalati's avatar
    Erkek

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-citroen-citreon-nemo-24bin-tl-sifirdir-arac-siyah-renk-39871202/detay

sana bu aracı satım istersen full kaskoda dahil fiyata sürekli yakıtı shell den alırsan %3 indirim 2 sene boyuncada servislerde %20 indirim alıyorsun

Toplam Hit: 5326 Toplam Mesaj: 28