PEYGAMBERİMİZ (S.A.V.) VASİYETİDİR!...
-
esrardede bunu yazdı:
Kıyamet artık çok yakınımızda...
Vallahi kopacaksa kopsun artık Filistin, Afganista, Çeçenistan, Irak'ta yapılanlara kimse dayanamıyor bizimde bunlara sessiz kalmamız insanı bitiriyor madem biz yapamıyoruz Hak Teala yapsın artık bıktık. -
ayrıca bu bide seye benzemiş. yok işte 21 kişiye gonder, işte 31 kişiye gonder her duan dilegin kabul olacak.
Kim vasiyetnameyi işitipte yazmazsa, bir köye veya bir başka yere göndermezse, yüzü kara ola.
haaa politika degisşmiş 100 kişiye gonder dememişlerde yahudiler kimseye gondermezse olmus...
hem neden bir kere peygamber kalkıp desinki bunu dunyaya duuran cennetliktir falan. hem dese dese bence (belki, kesinlikle boyle demiyorum arkadaşlar )
soyleder ** ummetin kuranı kerimi bırakmasın **
derdi yani asdece bır basıt ruya ile mi bunuderdi? bunu bize yolalyan arkadaş hakkında hiç iyi seyler dusunmuyorum cunku cahil oldugu belli. ve hic bir zamanda boyle oldugunu dusunmem
"""" Kim vasiyetnameyi işitipte yazmazsa, bir köye veya bir başka yere göndermezse, yüzü kara ola. """" ayrıca seyh ahmet bir sorsaymıs posta ile mi yollayacaz yoksa email ilemi :)) zuhaaaaaaa
ama hata bizde neden? cunku bizlerde cahilizde ondan simdi merak ediyorum ben,, kac arkadasımız bunu kimlere gonderdi. aslında bende bır hata yapıp yollayacaktım birilerine ama dikkatli okuduktan sonra gordum yani.
ayrıca holivan abüüüüü sonunda sifreyi gonderdigin icin tesekkur eder gozlerden opering.
-
BlackExploit bunu yazdı:
esrardede bunu yazdı:
Vallahi kopacaksa kopsun artık Filistin, Afganista, Çeçenistan, Irak'ta yapılanlara kimse dayanamıyor bizimde bunlara sessiz kalmamız insanı bitiriyor madem biz yapamıyoruz Hak Teala yapsın artık bıktık.
esrardede su an dunyadayız :) istersen once allaha bırakmadan once biz biseyler yapalıng. once dua edeling sonra isen emme gidebiliyorsdak gideling sayet ben bu gunahlar ile olursemg cehennemden cıkacagımı sanmayom hıc olmazsa islamiyet yolunda şehit olalım ki allah da bizi kurtarsın biiznillah...
-
"Kim vasiyetnameyi işitipte yazmazsa, bir köye veya bir başka yere göndermezse, yüzü kara ola."
KARDEŞİM Bİ KERE BU LAFI HİÇ BİR PEYGAMBER SÖYLEMEZ YANİ SEN BU VASİYETİ İLETİTİĞİN ZAMAN GÜNAHLARIN AFFOLUYODA BUNU İLETMEDİĞİN ZAMANMI GÜNAHA GİRİYOSUN YOK ÖYLE BEDEVA CENNET O YÜZDEN BU FORMU YAZAN ARKADAŞIM YAZDIKLARINA DİKKAT ET..!!!
SEVGİLİ MÜMİN KARDEŞLERİM ÇOK MÜBAREK Bİ AYDAYIZ BU AYDA YAPTIĞIMIZ İYİLİKLER KAT KAT DAHA FAZLA SEVAP OLARAK KAZANILIR.!!
NAMAZ KILIP ORUÇ TUTMAYI SAKIN UNUTMAYIN VE BOL BOL ALLAH'IN ADINI KONUŞUN ONUN O GÜZEL İSİMLERİNİ SÖYLEYİN BESMELESİZ HİÇ BİR İŞE BAŞLAMAYIN..! NAMAZI DOSDOĞRU KILANLARDAN OLUN HİÇ BİR ZAMAN NAMAZI BIRAKMAYIN NAMAZ NEFSİ KÖRELTİR..!!! DUYURULUR..!!!
-
ugurben bunu yazdı:
BlackExploit bunu yazdı:
esrardede bunu yazdı:
Vallahi kopacaksa kopsun artık Filistin, Afganista, Çeçenistan, Irak'ta yapılanlara kimse dayanamıyor bizimde bunlara sessiz kalmamız insanı bitiriyor madem biz yapamıyoruz Hak Teala yapsın artık bıktık.esrardede su an dunyadayız :) istersen once allaha bırakmadan once biz biseyler yapalıng. once dua edeling sonra isen emme gidebiliyorsdak gideling sayet ben bu gunahlar ile olursemg cehennemden cıkacagımı sanmayom hıc olmazsa islamiyet yolunda şehit olalım ki allah da bizi kurtarsın biiznillah...
Bence kardeş yanlış düşünüyorsun neden Cehennem'den çıkamıyasın Allah bağışlayıcıdır sonuçta yaptığın çok küçük bir şey bile seni kurtarabilir yaptığın çok küçük bir şey senin Cehennem'den ÇIKAMAMA'nı sağlayabilir sonuç olarak onu sen bilemezsin bende bilemem..Allah yoldaşın olsun.
-
daha niye yorum yapiyonuz
yazdigimi okusaniza, bu tarihler boyunca süre gelen Yahudi lerin dinimize sokmaya calistigi hurrafe uydurmalari
yemeyin kek gibi sizde
-
kabus seni gerçekten kutluyorum çok güzel bi araştırma..bence sadece bu konu için değil diğer dini istismar eden konular için de iyi bir cevap,bu yazı..
-
yorumsuz okumaya basladım ama o son bölümü görünce sacma olduguna kanaat getirdim. yok gönderirsen söyle olursun göndermezsen böyle olursun. bu numaraya artık inanmayın yaw hala mailler geliyor inbox ıma şu kadar kişiye gönder cart curt allahım sen bu millete akıl fikir ver :]
-
Şeyh Dedimi Orda Duracaksın.