Peygamberimize Hakaretler
-
ben bıktım...
-
Sprut bulun adam indexe mohammed yazacak :D töbe töbe yaf ama adam da haklı iğrenç bi site sibel tüzünün şarkısından bile iğrenç(burda bile espri yaptım oha =))...neyse sonuç olarak kimse uğraşmaz kardeş o siteyle(bu arada musketin dilekleri benim için de geçerli=))
-
edit
-
la ne dion a.q la hacılar tamam tahribat müridleri olarak manyağız deliyiz ama bazı deliler harbi bakırköylük a.q birincisi fuck**ah sitesi hacklensin diye bu en az 100üncü vardır söylenişi a.q 2.si buraya bu siteleri yazarak reklam yapmıs gibi bişe oluonuz hitleri coğalıo a.q foruma 10 kez yazıldı bu tür konular acmayın ve bu tür şeyler istemeeyin diye a.q fuck*llah sitesi kac defa hacklendi haberin varmı yaw yeter artıq beyler millet patlama seviyesine geldi hergün dioruz böle topicler acmayın diye daha öncede aynı şeyler oldu a.q kimse yazmasın surayı burayı hackleyin yok sunu yaptıar yok bunu yaptılar hiç bi hacker anasının karnında öğrenmio bunları git sende öğren sen hacklea.q ama yeterki buraya yazmayın ya...!!!!! VE İNADINA TAHRİ KEY a.q
-
Konunun Hitine Bakınca 6-7 Sayfa Yorum Var Diye Düşündüm Ama 2 Sayfa Nekadar Acı ki Hala Yorum Yazılıyo Bu konulara..Seviyorum Sizi..Valla..
-
Halilcandemir mi ne oyle biri demiski:
varya adam buraya birşey yazıyor hiçyoktan bare adamla dalga geçmeyin zaten birşey istiyor.yapıp yapmamak sizlere ait.fakat benim üzüldüğüm tek olay burada kendini bilmez kişilerin yani boş insanların cevap vermesi zaten kendi birşey yapamıyor ne zaman ne yapmı hangi site hacked yapmış ne zaman msn hacked yapmış.hangi programı yapmış.hangi program dillerini biliyonuz.sorsam boş boş boş..bildiğinizede inanmıyom.fakat sadece burada cevap yazanlar içindir..
işte onun için diceğim tek şey boş laf konuşmayın.yapamıcaksanız bir pokta dalga geçmeyin.sizler değilmiydiniz msn hack yaparmısınız diye yalvaran,şu programı arıyom diyen.size cevaplar basgit mi diyorlardı ozaman .
şimdi size sölüyom siz basın gidin artık yada icraat yapın.
Konuyu açan arkadaşımada diceğim tek şey arkadaşım msn ne beni ekle bir zamanlar tahribattaki kişler ile team oluşturmuştuk.senin işininde üzerinden geliriz..bakma bunlara sen
rainmanhalil@hotmail.com
Olm sayiyla mi veriolar, bizde tbt de dogmadik ama lamer degil bilgisizdik... MSN hack plz fln gibi sacma sapan basliklar acmadik sorduk oorendik.. ben mesela yeni baslamisken bi baslik acmistim millete sormustum bu hack olayi ne ayak die, gir oku basligi ahanda dur sana linki http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=&folderid=13218 al bak adam gibi sormusum dimi ? o zmn bende bi boktan anlamiyodum... zamanla ooreniliyo ama oyle gelip sunu hackle cart curt yada siz adammisiniz amk die dalmamisim dimi ? -
madem elinizden birsey gelmiyor
hackleyemiyorsunuz index atamiyorsunuz (ki atsaniz sadece reklam etmis olursunuz yine acarlar)
kurun canavar gibi denyo yu adam gibi ddos yapin
hepinizin evinde iyi kotu adsl var.
makina acik dursun gunlerce basin ddosu
baktiniz yemiyor kurun proxy bak yiyormu yemiyormu.
3 gun devam ettirin barinacak host bulamazlar -
underzero oru dior.
bugune kda bu baslıgı açan herkes toplanıp ddos falan yapın site ayakta kalmaz zaten -
smhdg bunları sacmalıyo...
---------------------------------------------------------------
ya www.fuckallah.com
bu siteyi lutfn hackleyiin yaaa adamlarr cok iğrenclerr!!!!!
----------------------------------------------------------------
Yau kardesım adminler sız nedemıstınız bu sıtenın gundeme getırenlerı ban lıcam demedınız mı sımdı sozunuzu tutun da su dallamayı banlayın.smhdg kardes senı hıc tanımıyorum gordugumu hatırlamıyorum ve gıttıgın ıcınde uzulmıcem cunku tbt ye gelmedıgın bellı kac kez sızıngıbı kendını bılmez salakları uyarmak ıcın konu acıldı admınler uyarılarda bulundu ama sen halen "Ben dunyanın en buyuk malıyım" dıye bagırır casına boyle sıtelerı gundeme getırıyon.O zaman amacna ulasmıssın demektır.Sen dunyanın en buyuk malısın!...
Admın kardesler arkadas lan ılgılenırsenız sevınırım.Saygılar sunar bole malların mına kıyarım... -
lutfen bu site hacklensin turkbayragi,allah yazisi,mohammed yazisi konsun
bu siteyi lutfn hackleyiin yaaa adamlarr cok iğrenclerr!!!!!