Peygamberimizin Karikatürünü Çizen Adam Olmüş!!!
-
Danimarka'daki Peygamber Efendimiz'in(s.a.v)karikatürünü çizen adam dün bir yangında yannarak ölmüş Danimarkalılar bu haberi kimseye söylememeye çalışıyormuş tam emin değilim bunda gerçekmidir ki?
-
Atlamayın böyle şeylere. Allah, din, iman, kitap, vatan, peygamber desinler hemen atlıyorsunuz. Resmi bir kaynaktan mı aldın haberi ? Eğer öyleyse linkini ver oğrenelim.
-
Keşke ölse derim ama kaynak olmadan inanmam bukadar insanları birbirine düşüren biri yaşamasa daha ei..
-
Kim sallıyor yaf bunları... Kaynak nerde kaynak ?
-
yarım saattir bunu ile uyrasıyom herkes ileti gönderiyo.a.g öldü öldü diye
-
boş işler , adam eninde sonunda ölecek , bugün ölse Allah cezalandırdı mı diyeceğiz ? ya ölmez çok yaşarsa o zaman Allah
cezalandırmadı mı? diyeceğiz . -
danimarka'daki Peygamber Efendimiz'in(s a v) karikatürünü çizen adam dün bir yangında yanarak ölmüş danimarkalılar bu haberi kimseye söylememeye çalışıyor Lütfen bu haberi tüm tanıdıklarınıza söyleyin(Allah daHa BeTeR eTSiN!!! )
msn me böyle bi msj geldi 10 dakika önce.. amk bu millet ne kuş beyinli ya -
yaw banada aynısı geldi de ben dedim kaynak verin bence sallamania bişe bu
-
Hemen inannıyorsunuz a.q böyle şeylere..Ayrıca ölse ne yazar ki..Sonuçta hiç bir anlam çıkmaz yine..Öldü diyelim Allh elçisine karikatür yaptı diye mi öldürecek herifi :) uğraşmayın söyle boş işlerle..Ayrıca dediğim gibi ölsede bi sikn olacağı yok.
-
götünüzden element uydurmayin kaynak gösterin!
-
gördü ebesininkini :) demek isterdim ama kaynak yok işte
Toplam Hit: 2947 Toplam Mesaj: 16