folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Philips Lcd Monutor Olarak Kullanmada Sorun

Philips Lcd Monutor Olarak Kullanmada Sorun

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nautilus
    Nautilus's avatar
    Erkek

merhaba, Philips LCD TV 32PFL5624H 32 inç tvim var vga kablosuyla pc yi tvnin konnektörüne bağladım, bağlar bağlamaz pc hemen tepki verdi cihaz bağladı görüntü seçin felan 3 tane seçim var neyse ama tvde hiç tepki alamadım bir türlü pcnin görüntüsü gelmedi tvye bu konuda bilginiz varmı?

şizofren olabilirsiniz yardım alın!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

sony bravia var bendede av 7 de pc goruntusu gelıyor.Tabıkı pcden de ayarlama yapman gerekıyor ekran kartı ayarlarında

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

ekran kartı ayarlarından clone yaparsan iki taraftada görüntüyü alırsın. ayarı default sadece monitördür ondan görüntü alamamışsındır.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nautilus
    Nautilus's avatar
    Erkek

kabloları taktığımda menu geliyo ikisini kullan, sadece bilgisayarın ekranını kullan, sadece tvnin ekranı kullan gibisinden orada seçiyorum zaten ama tv tepki vermiyo.

şizofren olabilirsiniz yardım alın!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

çözünürlüğü düşür makinadan. zaman zaman çözünürlükten yenileme oranından v.s. yapıyor. ekran ayarlarıyla oyna biraz. ondan değilse donanımsal bir arıza vardır.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
Toplam Hit: 1001 Toplam Mesaj: 5