folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Phishing 30 Foruma Konuyu Hazırlayıpta Birlikte Konu Açma

Phishing 30 Foruma Konuyu Hazırlayıpta Birlikte Konu Açma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek

dostum 2 sitede de hiç bişey gelmiyo hazır hazırlamışken konuyu bi anda hepsi çıksın aradan istiyorum da bu programları kullanamadım

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piradomim
    piradomim's avatar
    Erkek

heza bunu yazdı:
    -----------------------------

valla hocam ben linkleri 2 tane siteye atyorum gayet güzel geliyor 30 site falan kasma madem çalıyoz ihtiyacımız kadar çalak :D :D ramazan ramazan töbe töbe

katılıyorum hezaya 2-3 site çekirdek bi ailenin hotfile-rapid ihtiyacını gideriyor :))

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek

MagicSword bunu yazdı:

dostum 2 sitede de hiç bişey gelmiyo hazır hazırlamışken konuyu bi anda hepsi çıksın aradan istiyorum da bu programları kullanamadım

valla hocam bana gelen geliyor :D birine film diğerine oyun atıyorum konuyu açtıktan 5-10 dk sonra hesaplar damlıyor.Böle bir program arayan epey var ama %100 sonuç elde edildiğini duymadım(belki vardır) denerrsen sonucu buradan yazda bizde bi bakalım ;)

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek

yapamadık yahu =/

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ii de merak ettiğim birşey var.30 tane farklı foruma aynı anda konu açtırmak mantıklı.Yapılabiliyor zaten..

Ama diyelimki konu cep telefonlarındaki bir sorun ve çözümü olsun.30 tane farklı forumda 30 tane aynı konu ve hepsini "cep telefonları" "gsm ve  operatörler" "phreking" gibi farklı isimlerde bulunan kategorilerde nasıl yayınlatacağız ?

işin bu kısmını çözemedim.Adres satırındaki bölüm yolları ve numaraları da her sitede farklı.Çünkü her site farklı yere farklı sıralamada bölüm belirlemiş.

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PoLiZei
    PoLiZei's avatar
    Erkek

işe yarıyormu bunlar şimdi? deneyen varmı aradığım bi programdı bu bunu yapanlar var benim foruma hep site tanıtıma reklam kasıyorlar bakıyorum aynısı başka yerlerdede var %80 programla yapıyorlar elle uğraşamazlar bence

Hayat paylasmaktır
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

arkadaşın verdiği 2 program linknin 2.sinde trojan var. bu tip programlar hep trojanlı olur zaten :) çünkü piyasa fiyatı 540$

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek

FOXXLY bunu yazdı:

arkadaşın verdiği 2 program linknin 2.sinde trojan var. bu tip programlar hep trojanlı olur zaten :) çünkü piyasa fiyatı 540$

arkadaşım kusura bakma kontrol etmeye vaktim olmadı. Neyse ben uğraştım beceremedim :) trojenlide olsa açılıyorlar o ayrı bi konu işine yaradığı kadar kullan sonra format at.

opusdei bunu yazdı:

ii de merak ettiğim birşey var.30 tane farklı foruma aynı anda konu açtırmak mantıklı.Yapılabiliyor zaten..

Ama diyelimki konu cep telefonlarındaki bir sorun ve çözümü olsun.30 tane farklı forumda 30 tane aynı konu ve hepsini "cep telefonları" "gsm ve  operatörler" "phreking" gibi farklı isimlerde bulunan kategorilerde nasıl yayınlatacağız ?

işin bu kısmını çözemedim.Adres satırındaki bölüm yolları ve numaraları da her sitede farklı.Çünkü her site farklı yere farklı sıralamada bölüm belirlemiş.

herhalde her forum sitesinin linkini kaydederken orda hangi bölüme yazacığını belirtiyorsundur okadar ayrıntıyı düşünmüşlerdir 540 USD Program olsun okadar:)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek

multiposter ı denedim phisher için sonuc elde edemedim.tek tek üye olup konu actım istediğimi elde ettim :W

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maldonado
    Maldonado's avatar
    Erkek

insidae bunu yazdı:

multiposter ı denedim phisher için sonuc elde edemedim.tek tek üye olup konu actım istediğimi elde ettim :W

Ben 10 site birden açıyom tak tak tak yerleştiriyom :)))

Toplam Hit: 4363 Toplam Mesaj: 30