Phishing 30 Foruma Konuyu Hazırlayıpta Birlikte Konu Açma
-
dostum 2 sitede de hiç bişey gelmiyo hazır hazırlamışken konuyu bi anda hepsi çıksın aradan istiyorum da bu programları kullanamadım
-
heza bunu yazdı:
-----------------------------
valla hocam ben linkleri 2 tane siteye atyorum gayet güzel geliyor 30 site falan kasma madem çalıyoz ihtiyacımız kadar çalak :D :D ramazan ramazan töbe töbe
katılıyorum hezaya 2-3 site çekirdek bi ailenin hotfile-rapid ihtiyacını gideriyor :)) -
MagicSword bunu yazdı:
dostum 2 sitede de hiç bişey gelmiyo hazır hazırlamışken konuyu bi anda hepsi çıksın aradan istiyorum da bu programları kullanamadım
-----------------------------valla hocam bana gelen geliyor :D birine film diğerine oyun atıyorum konuyu açtıktan 5-10 dk sonra hesaplar damlıyor.Böle bir program arayan epey var ama %100 sonuç elde edildiğini duymadım(belki vardır) denerrsen sonucu buradan yazda bizde bi bakalım ;)
-
yapamadık yahu =/
-
ii de merak ettiğim birşey var.30 tane farklı foruma aynı anda konu açtırmak mantıklı.Yapılabiliyor zaten..
Ama diyelimki konu cep telefonlarındaki bir sorun ve çözümü olsun.30 tane farklı forumda 30 tane aynı konu ve hepsini "cep telefonları" "gsm ve operatörler" "phreking" gibi farklı isimlerde bulunan kategorilerde nasıl yayınlatacağız ?
işin bu kısmını çözemedim.Adres satırındaki bölüm yolları ve numaraları da her sitede farklı.Çünkü her site farklı yere farklı sıralamada bölüm belirlemiş.
-
işe yarıyormu bunlar şimdi? deneyen varmı aradığım bi programdı bu bunu yapanlar var benim foruma hep site tanıtıma reklam kasıyorlar bakıyorum aynısı başka yerlerdede var %80 programla yapıyorlar elle uğraşamazlar bence
-
arkadaşın verdiği 2 program linknin 2.sinde trojan var. bu tip programlar hep trojanlı olur zaten :) çünkü piyasa fiyatı 540$
-
FOXXLY bunu yazdı:
arkadaşın verdiği 2 program linknin 2.sinde trojan var. bu tip programlar hep trojanlı olur zaten :) çünkü piyasa fiyatı 540$
-----------------------------arkadaşım kusura bakma kontrol etmeye vaktim olmadı. Neyse ben uğraştım beceremedim :) trojenlide olsa açılıyorlar o ayrı bi konu işine yaradığı kadar kullan sonra format at.
opusdei bunu yazdı:
ii de merak ettiğim birşey var.30 tane farklı foruma aynı anda konu açtırmak mantıklı.Yapılabiliyor zaten..
Ama diyelimki konu cep telefonlarındaki bir sorun ve çözümü olsun.30 tane farklı forumda 30 tane aynı konu ve hepsini "cep telefonları" "gsm ve operatörler" "phreking" gibi farklı isimlerde bulunan kategorilerde nasıl yayınlatacağız ?
işin bu kısmını çözemedim.Adres satırındaki bölüm yolları ve numaraları da her sitede farklı.Çünkü her site farklı yere farklı sıralamada bölüm belirlemiş.
-----------------------------herhalde her forum sitesinin linkini kaydederken orda hangi bölüme yazacığını belirtiyorsundur okadar ayrıntıyı düşünmüşlerdir 540 USD Program olsun okadar:)
-
multiposter ı denedim phisher için sonuc elde edemedim.tek tek üye olup konu actım istediğimi elde ettim :W
-
insidae bunu yazdı:
multiposter ı denedim phisher için sonuc elde edemedim.tek tek üye olup konu actım istediğimi elde ettim :W
-----------------------------Ben 10 site birden açıyom tak tak tak yerleştiriyom :)))