Photoshop CS 5 Cursor Sorunu
-
cs5 kullanıyorum silme aracı veya brush aracı gibi cursor kullanan araçlarda, cursorun boyutu büyüdükçe çember şekli kısım kısım kayboluyor... bazen yarısı olmuyor birazdaha büyütünce 3/4 ü kayboluyor gibi.. sorunu bilen varmı?
-
Şimdi dalga geçmiyorum garip gelebilir ama :D CapsLock'a iki kere bas bi hocam düzelebilir. CapsLock o imacı değiştiriyor.
-
Muhaha aklıma geldi güldüm kendime, ben zamanında sırf bu yüzden photoshop'u silip başka yerden indirip tekrar kurmuştum baktım aynı sorun, meğersem caps lockmuş aahah :D
-
Salu3 bunu yazdı:
-----------------------------
Şimdi dalga geçmiyorum garip gelebilir ama :D CapsLock'a iki kere bas bi hocam düzelebilir. CapsLock o imacı değiştiriyor.
-----------------------------tamamen kayboluyor demiyor ki hocam cemberin yarisi kayboluyormuş ilginc geldi bana
ekran kartının modelini yazarmısın ?
-
AntiSeptiK bunu yazdı:
Muhaha aklıma geldi güldüm kendime, ben zamanında sırf bu yüzden photoshop'u silip başka yerden indirip tekrar kurmuştum baktım aynı sorun, meğersem caps lockmuş aahah :D
-----------------------------Antiseptik : Lan oğlum photshoptaki brush imleci kayboldu *mk :D
-
tok abicim capslock tuşuyla alakalı değil, ona basınca imleç değişiyor geri basınca gene aynı şekilde.. brush aracının dairesinin 80px i geçmeye başlayınca yok olmaya başlıyor önce çeyreği sonra yarsıı gidiyor veya şekilli brushlar kullanınca şekil bile gözükmüyor bu yok olmadan..
başka bi yerde resmini çekmişler ama neden camdan çektiğini anlıyorum.. printscreen yapınca imleç hiç gözükmüyor, camtasia ile capture edince imleç busefer sağlammış gibi gözüküyor..
ayrıca bu sorun cs 4 te olmamıştı, 512 mb gforce kullanıyorum
http://img541.imageshack.us/img541/5240/17052010818small.jpg
-
geceler00 bunu yazdı:
tok abicim capslock tuşuyla alakalı değil, ona basınca imleç değişiyor geri basınca gene aynı şekilde.. brush aracının dairesinin 80px i geçmeye başlayınca yok olmaya başlıyor önce çeyreği sonra yarsıı gidiyor veya şekilli brushlar kullanınca şekil bile gözükmüyor bu yok olmadan..
başka bi yerde resmini çekmişler ama neden camdan çektiğini anlıyorum.. printscreen yapınca imleç hiç gözükmüyor, camtasia ile capture edince imleç busefer sağlammış gibi gözüküyor..
ayrıca bu sorun cs 4 te olmamıştı, 512 mb gforce kullanıyorum
http://img541.imageshack.us/img541/5240/17052010818small.jpg
-----------------------------hocam geforce 512 mb kullaniyosunda bundan birşey elde edemeyiz
mesala photoshop gerek duyduğu bazı kriterler var özellikle OpenGL desteği olmasa çalışır ama birçok özelliğini kısıtlar bunla alakalı olabilir diye düşünüyorum
-
photoshop kullanmak için 1 gb ekrankartımı kullanacaz :D, yıllardır kullanırım cs 5 yaptı böyle bi problemi... Opengl desteği falan da var ekran kartının, ama sanırım ben derdimi anlatamıyorum...
-
Hocam screenshot almak yerine telefonla ekran görüntüsü almak ayrı bir hoş olmuş...

-
Ben de çok uğraşmıştım o saçmalıkla. Windows xp kullanıyorsan windows 7 kur. Ekran kartı ve sürücüleriyle alakalı olması gerek. Windows xp'de ekran kartını tam olarak kullanamıyor zaten. O yüzden öyle bir problem oluyor. Ben 4-5 bilgisayara kurdum sadece 1'inde problem yaşadım. Ona da windows 7 kurunca düzelecek. Windows 7 kullanıyorsan ekran kartı sürücünü değiştirmeyi dene.
-
JOE bunu yazdı:
Hocam screenshot almak yerine telefonla ekran görüntüsü almak ayrı bir hoş olmuş...

-----------------------------Print screeen ile ekran görüntüsü alınca imleç nasıl görünecek :)