Photoshop Efekt ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e2
    e2's avatar
    Erkek

Arkadaslar bir fotografta asagida verdigim resimlerdeki gibi cesitli efektler nasil verilir . Google'da arasaydin demeyin ariyorum ya bulamiyorum yada cs4'e gore anlatmiyorlar .

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLsanCaK
    aLsanCaK's avatar
    Erkek

verdigin butun resimlerin farkli ve cesitli yontemleri var.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuzZz
    BuzZz's avatar
    Erkek

Photoshop eklentileri var googleden photoshop actions die arat bir sürü efect bulabilirsin...

her tırtılın göz yaşında bir kelebeğin mutluluğu saklanır..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e2
    e2's avatar
    Erkek

aLsanCaK bunu yazdı:
    -----------------------------

verdigin butun resimlerin farkli ve cesitli yontemleri var.

-----------------------------

Tamam iste bende bildiklerinizi aciklamanizi rica ettim

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gzx
    Gzx's avatar
    Erkek

hocam curves ayarları diye arat google'da aratmanada gerek cs4de sol tarafta vardir curves diye renk derinlikleri ile alaklı şimdilik o işini görür

"açık mı var la" yazdı diye ban yiyen adam !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asosyal
    Asosyal's avatar
    Erkek

1. resim curvers ile yapılabilir

resimi aç ctrl + shift + b daha sonra ctrl m açılan yerde curvers ayarını aşağıya doğru getir istediğin tona gelince okey de.

2. resime gelince resimi normal layer haline getir şimdi şöyle söyleyeyim layer bölümünde resmin adı background ise eğer çift tıkla açılan yerde ok de. şimdi resimi duplicate et yani o layere sağ tıkla duplicate layer de aynı resimden bir tane daha oluşturur şimdi yeni oluşan duplicateyi ters çevirmeye gelelim

edit > transform > flip vertical resim ters döndü şimdi opancity ayarını düşür ve eraser ile (silgi ) gerekli yerleri yumuşak bir tonda sil son olarak filter > distort > ripple filtresini uygula. buda tamam

3. ye gelince aynen yukarıda anlattıgım gibi resmi duplicate edip blendind options'tan store uygulamıış yani çok basit

diğerleride o kadar zor şeyler değil. google'dan actions arat tek tık ile yaparsın.

Kurumuş yeşil otları Toprak Olmuş umutları Gökte mazi bulutları Bu mezarda bir garip var... // Ne hayasızca tahaşşüd ki ufuklar kapalı Nerde-gösterdiği vahşetle bu bir Avrupalı
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek

çalışmak çalışmak çalışmak

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mosquit0
    mosquit0's avatar
    Erkek

''hdr'' tweknıgıni arastır curves de  crtl + m kısayoluylan ulaşabılırsın

adaletin bu suçu önleyemiyecek olduğunu düşünüyorsan yargıçda sen ol cellad da
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Focal
    Focal's avatar
    Erkek

hocam coral draw dene istersen bana göre bu efekler onda daha kolay yapılıyor.. Belki bu kolaylık bana photoshop bilmediğim için gelebilir.. Saygılar..

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e2
    e2's avatar
    Erkek

Hepinize cok tesekkurederim arkadaslar ingilizce olunca anlamiyorum hicbirseyi karistirayim degisik seyler var

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Felony
    Felony's avatar
    Erkek

ilk ve sonuncu fotoğraflar HDR ile yapılmış (high dynamic range)

diğer efektler için photoshop ta "effect" bölümünde bulabilirsin.

Güçsüz halklar güçlü liderler çıkarır, güçlü halklarınsa lidere ihtiyacı yoktur. "Viva ZAPATA"
Toplam Hit: 1982 Toplam Mesaj: 13