Photoshop Hakkinda Soru Ve Sorunlariniz
-
evet arkadaslar ne paylasabilirim diye dusundum boyle bi baslik aciyim dedim.photoshopla ilgili sorulariniz varsa cozumde yardimci olacagim.Bilen arkadaslarla beraber bu ise el atalim artik.Veya bana sunu yaparmisiniz dediginiz isler olursa elimden geldigi kadar yapmaya calisirimki elimden gelir her is :D
-
hoja web 2.0 için logo,banner,buton flan anlatımı yaparsan super olur:)
-
Benim sorun biraz genel olacak ;
ben basit programlar kullanrak (photofiltre, jasc animation shop) gibi programlarla şimdilik işimi hallediyorum.Ama belli bir süre sonra bunların bana yetmeyeceğinin farkındayım.Photoshop'u öğenmem ne kadar vaktimi alır? Photoshop'da hareketli gifler hazırlanabilirmi?
-
abi durdun durdun en kazik soruyu sordun arabaya isim monta et felan de sen tuttun web istedin :D genede kabaca anlatiym
once yapacağın sayfayı 1024*768 piksel bir calisma alanini fotosopta aciyon.sonra ne istiyosan tasariliyosun iste resim yazi buton ne istersen.Sonra bunlari slice tool la tek tek boluyosun.En sonda files menusunden save for web gibi bisey var ordan kaydedip dreamwawerde aciyosun.Sonra dreamweveri açıp iste tablolari olusturup onlarin icine cizdiklerini koyuyosun.kabaca boyle ama hoca cok karisik konu sordun be yav
obur arkadasin sorusuda evet arkadasim biraz zamani aliyor ancak.Siddetle tavsiye ederim ben yardimci olurum sorularina msn ekle beni aksamlari bosum 12-1 e kadar calisiriz istersen ama beni kasmadan
ha birde evet hareketli gifler hazirlanir
-
st_anger_07 bunu yazdı:
-----------------------------abi durdun durdun en kazik soruyu sordun arabaya isim monta et felan de sen tuttun web istedin :D genede kabaca anlatiym resimli anlaticak vakit yok
once yapacağın sayfayı 1024*768 piksel bir calisma alanini fotosopta aciyon.sonra ne istiyosan tasariliyosun iste resim yazi buton ne istersen.Sonra bunlari slice tool la tek tek boluyosun.En sonda files menusunden save for web gibi bisey var ordan kaydedip dreamwawerde aciyosun.Sonra dreamweveri açıp iste tablolari olusturup onlarin icine cizdiklerini koyuyosun.kabaca boyle ama hoca cok karisik konu sordun be yav
obur arkadasin sorusuda evet arkadasim biraz zamani aliyor ancak.Siddetle tavsiye ederim ben yardimci olurum sorularina msn ekle beni aksamlari bosum 12-1 e kadar calisiriz istersen ama beni kasmadan
ha birde evet hareketli gifler hazirlanir
-----------------------------Kısmetse ÖSS'den sonra flash+photoshop öğrenicem.
-
valla tek link photoshop dersi vardi videolu ancak onlardanda cok ogrenilmiyo be hoca
-
photoshop ogrenmek isteyenler için adım adım photoshop serisi var 32 dosya gorsel anlatım isteyen olursa upload edebilirim
-
uploada gerek yokmus arattırınca cıkıyor adım adım photoshop yalnız uyelik istiyor
-
arkadaslar ben derdimi anlatamadim diyelimki motorun var ve buna modifiye yapican diycenki ya st_anger kardes buna nasi perspektif veririm yada iste motora sunu yazdim ama egimi tutmadi.ne biliym arkadasin gozunu sisiremedim ne bilym siteme guzel cafcafli bi logo yapiyodum su oldu bu oldu.ben boyle yardimci olayim dedim.bura benden profesyonel cikti a.q
-
st_anger_07 bunu yazdı:
-----------------------------
arkadaslar ben derdimi anlatamadim diyelimki motorun var ve buna modifiye yapican diycenki ya st_anger kardes buna nasi perspektif veririm yada iste motora sunu yazdim ama egimi tutmadi.ne biliym arkadasin gozunu sisiremedim ne bilym siteme guzel cafcafli bi logo yapiyodum su oldu bu oldu.ben boyle yardimci olayim dedim.bura benden profesyonel cikti a.q
hojam burda en amatör bile standartların çok üstündedir profesyonelden bir eksiktir :F bence böyle girişimci konular açma
bir arkadaş elektronik ile ilgili soruları alayım demişti ilk soru harddiskten veri kurtarmaydı xD -
WebCrow bunu yazdı:
st_anger_07 bunu yazdı:
hojam burda en amatör bile standartların çok üstündedir profesyonelden bir eksiktir :F bence böyle girişimci konular açma
bir arkadaş elektronik ile ilgili soruları alayım demişti ilk soru harddiskten veri kurtarmaydı xD
-----------------------------niaaa... :) ewet ona kopmuştum zaten hacım.Tahribat işte gönlümüzün gülü gülü :) Tekrardan tüm adminlerimize HolyOne,Rene,Compu ve aklıma
gelmiyor ksr bakmayın diger mod ve adminlere çok çok tesekkurler boyle bir ortam kazandırdıkları için bizlere :)