Photoshop İle Oval Şeklin Alt Tarafına Yazı Yazma (Yardım)
-
DarkSkull bunu yazdı:
-----------------------------
Caliber bunu yazdı:
Al hocam sana videolu anlatım. Umarım doğru anlamışımdır. Tarat da aç hocam dosyayı neyime lazım sonra demesinler firüs veriyor. :)
Vidyo: http://www.mediafire.com/?psgjg287j150uqx
-----------------------------Çok sağol uğraşmış anlatmışsın o kadar. Güzel anlatım olmuş :) Tek çözümü bu galiba 2 daire çizerek yapmak. Belki başka yolu vardır diye uğraştım ama yok galiba :)
-----------------------------Ricar ederim, denersek buluruz lakin ne gereği var ki? :)
-
acemi-webci bunu yazdı:
bu ödev falan mı?:) daireni büyüt biraz daha, içine eski dairenin boyunda bi daire koy onu kullan.
-----------------------------Öğrenci değilim :) Arkadaş logo yaptı da daire şeklinde üste ve alta yazı yazmak gerekiyor o yüzden sordum. Bazen bana da lazım oluyor belki tek daire ile daha basit yoldan yapılıyordur diye sorayım dedim :)
-
DarkSkull bunu yazdı:
acemi-webci bunu yazdı:
bu ödev falan mı?:) daireni büyüt biraz daha, içine eski dairenin boyunda bi daire koy onu kullan.
-----------------------------Öğrenci değilim :) Arkadaş logo yaptı da daire şeklinde üste ve alta yazı yazmak gerekiyor o yüzden sordum. Bazen bana da lazım oluyor belki tek daire ile daha basit yoldan yapılıyordur diye sorayım dedim :)
-----------------------------:) iki daire kullanman gerek hoca başka yolunu bende bilmiyorum zaten o daireyi yazıya yol yapınca o daireyi kullanamıyorsun bir daha..
-
shifte basılıtutup yazıyı ne tarfa istersen alabilirsin
-
Yazıyı alt tarafa almak mesele değil. ama dairenin üstünde nasıl düz duruyorsa, aşağı eğilimli olarak, alt tarafında da yukarı eğimli olarak düz durmasını nasıl sağlayacağız?
-