Photoshop Kesim Aracı |İstek|
-
resim özel deilse verde yapalım.
-
skyvalet bunu yazdı:
-----------------------------
resim özel deilse verde yapalım.
-----------------------------Prometheus Hocam Yardımcı Oldu Saolsun... Hocam Bildiğin Bişey Varsada Paylaş Diğer Arkadaşlarda Yararlansın..Selametle
-
öle bişi bulursan bana da gönderirmisin :) decupelerde cok işime yarar, ne güzel olur muhteşemsin ama sana kötü haber, öle bi program yok :) hepsi senin el maharetin ;)
-
Gzx bunu yazdı:
bende vertus kurulu ama cozemedm :D manuel takılıyorum vertus u çözen olursa anlatsn :D
-----------------------------çözemiyorum derken tam olarak problem ne? açamıyo musun? filter menüsünden en alta yerleşiyo ordan seçiyosun yeni pencere açıyo sana. ordan anlarsın zaten gerisini.
-
wassh bunu yazdı:
öle bişi bulursan bana da gönderirmisin :) decupelerde cok işime yarar, ne güzel olur muhteşemsin ama sana kötü haber, öle bi program yok :) hepsi senin el maharetin ;)
-----------------------------ben de yok sanıyodum bu başlığı görüp arkadaş için araştırana kadar, dumur oldum görünce programları :S
hatta ilk mesajıma bakarsan nerdeyse dalga geçtim =D sonra şeytan dürttü bi arıyım dedim neler varmış neler.