folder Tahribat.com Forumları
linefolder Grafik - Animasyon - Flash - 3D Modelleme
linefolder Photoshop Öğrenmek İstiyorum İzleyeceğim Yol ?

Photoshop Öğrenmek İstiyorum İzleyeceğim Yol ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilenyok
    bilenyok's avatar
    Erkek

Hocalar photoshopta kendimi geliştirmek istiyorum.

internet üzerinden türkçe olarak eğitimini alabileceğim bi site var mıdır?

bi de photoshop'un hangi sürümünü indiricem?

cracklı linkini atmanız mumkun mu?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

farketmez cs5 cs4 birşeyler indir full çok var nette site bulursan bana da haber ver

I am Jack's inflamed sense of rejection
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gecement
    Gecement's avatar
    Erkek

Türkçe sürüm kurmak gibi bi hata etme, onun dışında google  da photoshop dersleri diye aratırsan dünya kadar sonuç çıkar...

Solak Cerrah
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chelishky
    chelishky's avatar
    Erkek

youtube ya da google : photoshop tutorial yaz baya bişeyler kaparsın. Sonra ihtiyaç durumuna göre araştırarak geliştirirsin kendini zaten. Bi hedef koy kafana, onu yapmak için uğraş, ona göre ilerlersin.

chelishky.wordpress.com|| Büyük devrimlere gereksinimin kalmayacak kadar devrimci kal yeter!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilenyok
    bilenyok's avatar
    Erkek

anladım hocam..o zaman cs5 ingilizce indiriyorum

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TxT
    TxT's avatar
    Erkek

- Kesinlikle ingilizce üzerinden git, en son sürümü edin cs5

- Tool'ların ne işe yaradığını klavye kısayollarıyla beraber öğren, bu kısım sıkıcı gelebilir ama sağlam altyapı için şart ayrıca kısayolları öğrenmen iş yaparken tool lar arası geçişi hızlandırarak çok zaman kazandıracakdır.

- Web deki tutorial ları incele zaten photoshop araçlarını, efektlerini öğrendikten sonra katman mantığını geliştirirsin, 

- Sonrasında fantastik tasarımlara baktığın zaman mantığını çözer ve yaparsın.. 

İlham vermesi açısından fantastik tasarımlara örnekler. 

http://speckyboy.com/2009/09/02/50-imaginative-fantasy-art-tutorials-for-photoshop/

http://pelfusion.com/tutorials/40-photoshop-tutorials-to-create-fantastic-art/

http://www.psdvault.com/resources/15-fantastic-fresh-photoshop-tutorials-from-the-design-community/

İyi çalışmalar hocam.

@Edit

Kısayollar için şöyle bişi buldum işine yarayabilir, bide uygulama vardı bulursam eklerim.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mramor
    mramor's avatar
    Erkek

Hocam istersen pmden msn adresini at öğrenmen için güzel bir ortam önericem. Yakın zamanda adobedestek.net vardı 3 sene önceleri adobe ile uğraşanlar bilir o ekibi tekrar topluyoruz bu sefer daha kapsamlı olucak sadece adobe olmayacak 3D vs. Ekip sağlam oldugu için ve senide uzaktan tanıdıgım için yazdım zaten işler rayına oturunca anlarsın ne demek istediğimi.

Sana tavsiyeme gelirsek, videolu anlatımlar var heryerde izleyerek neyin nasıl yapıldıgını öğren. Ör: (grafikerler.net - tasarimerkezi.com) bu iki sitede bulabilirsin eski konularda.Ama şu nasıl olucak şurada takıldım diyip soru soracagın pek site kalmadı artık eskisi gibi forumlar cıvıl cıvıl değil. O yüzden şimdilik böyle idare et siteyi halledelim hazırladıgımız derslerle iyi işler yaparsın. Zaten genel bir konu açıcam tanıtım amaçlı.

Cagito ergo sum.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

MrAmor bunu yazdı:
    -----------------------------

Hocam istersen pmden msn adresini at öğrenmen için güzel bir ortam önericem. Yakın zamanda adobedestek.net vardı 3 sene önceleri adobe ile uğraşanlar bilir o ekibi tekrar topluyoruz bu sefer daha kapsamlı olucak sadece adobe olmayacak 3D vs. Ekip sağlam oldugu için ve senide uzaktan tanıdıgım için yazdım zaten işler rayına oturunca anlarsın ne demek istediğimi.

Sana tavsiyeme gelirsek, videolu anlatımlar var heryerde izleyerek neyin nasıl yapıldıgını öğren. Ör: (grafikerler.net - tasarimerkezi.com) bu iki sitede bulabilirsin eski konularda.Ama şu nasıl olucak şurada takıldım diyip soru soracagın pek site kalmadı artık eskisi gibi forumlar cıvıl cıvıl değil. O yüzden şimdilik böyle idare et siteyi halledelim hazırladıgımız derslerle iyi işler yaparsın. Zaten genel bir konu açıcam tanıtım amaçlı.

buradan yap hoca bir kişi daha tavsiyeni isterse pmlerle uğraşmasın :)

"bea"
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilenyok
    bilenyok's avatar
    Erkek

TxT bunu yazdı:

- Kesinlikle ingilizce üzerinden git, en son sürümü edin cs5

- Tool'ların ne işe yaradığını klavye kısayollarıyla beraber öğren, bu kısım sıkıcı gelebilir ama sağlam altyapı için şart ayrıca kısayolları öğrenmen iş yaparken tool lar arası geçişi hızlandırarak çok zaman kazandıracakdır.

- Web deki tutorial ları incele zaten photoshop araçlarını, efektlerini öğrendikten sonra katman mantığını geliştirirsin, 

- Sonrasında fantastik tasarımlara baktığın zaman mantığını çözer ve yaparsın.. 

İlham vermesi açısından fantastik tasarımlara örnekler. 

http://speckyboy.com/2009/09/02/50-imaginative-fantasy-art-tutorials-for-photoshop/

http://pelfusion.com/tutorials/40-photoshop-tutorials-to-create-fantastic-art/

http://www.psdvault.com/resources/15-fantastic-fresh-photoshop-tutorials-from-the-design-community/

İyi çalışmalar hocam.

@Edit

Kısayollar için şöyle bişi buldum işine yarayabilir, bide uygulama vardı bulursam eklerim.

çok saolasın hocam ;)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilenyok
    bilenyok's avatar
    Erkek

MrAmor bunu yazdı:

beklemedeyiz hocam.. ;)

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
Toplam Hit: 4480 Toplam Mesaj: 25