Photoshop Resim Kucultme
-
PS de bir resimi nasıl küçültüp küçük haliyle katydedebilirim küçüştüyorum zom- ile ama küçük haliyle kaydedemıyorum kaydedince tekrar eski boyutuna dönüyo yardımlarınızı bekliyorum
-
yukarıda Image menüsü var oraya gir orada image size war onutıkla istediğin değeri gir ok.de sonra F12 den farklıkaydet
-
Dedigin gibi yaparsa resmin belli bolumlerinde kayiplar olur.
Resmin oldugu layer"a git CTRL+T ye bas boyutu ayarla. Burdan sonrasina gerek yohk ama kaydetmede kolaylik olsun die anlatiyim dedim. CTRL+C yap daha sonra CTRL+N yap yeni bi dosya acilinca CTRL+V yap. -
ne alaka?
image size ile kayıplar olmaz.
en altta resample image açık ve bicubic işaretli ise net görüntü alırsın. -
Pisko senin dedigini yaparken kayip riski daha fazla. yani orantili olarak kucultemeyebilir.
-
ulead photoimpact 8
cok program var ama yukardaki fena sayilmaz sipsak -
image size den resmin değerlerini düşür ozaman olur
-
kardeşim üste resim yazılı yer var orası ingilizce se image yazr ordan boyut=veya size yazar ..ordan ayrlarsın
-
file-automate-fit image
-
resmi sec, CTRL+T yap sonra ayarla boyutunu, sonra 2 kere tikla resmin ustune o haliyle kalir o soora nasi istiyosan kaydet...
-
ctrl+t ile orantılı kçültmek için shift tuşuna basılı tutarak küçükleteceksin resoulasion da 300 olacak eğer resmi kesiosan ama küçültmek istiosan image size den ayarla ....
Toplam Hit: 7743 Toplam Mesaj: 12