Photoshop Resmi Belirginleştirme
-
s.a. hocalar elimde bir tane çanta fotografi var patron bu canta fotografını bıraz parlak cekmıs belırgınlestırmek ıstıyor
elimdeki fotografım bu

patron bu fotografı alttaki fotograf kadar belirginlestirmek istiyor . Tam alttaki kadar olmasa da yakın tonlarda istiyor

Dipnot : Yeniden cekme gibi bi sansımız yok suan itibariyle isim biraz acele yani yardım edenlere yardım etmek ısteyıpte edemeyenlere teşekkürler :)
-
Patronun fotoğraf çekmesin bidaha... Hatta çekilmiş bir fotoğrafa bakmasın bile... Gitisn biir fotoğrafçıya çektirsin...
İkincisi krdeşim ne demek istediğin anlaşılmıyor...
Üstekki fotoğrafın parlaklığı mı düşürlsün
Alttki fotoğraf karanlık olmuş biraz aydınlatmak mı istiyorsun
E hepsi mi?...
-
ltcelik bunu yazdı:
-----------------------------Patronun fotoğraf çekmesin bidaha... Hatta çekilmiş bir fotoğrafa bakmasın bile... Gitisn biir fotoğrafçıya çektirsin...
İkincisi krdeşim ne demek istediğin anlaşılmıyor...
Üstekki fotoğrafın parlaklığı mı düşürlsün
Alttki fotoğraf karanlık olmuş biraz aydınlatmak mı istiyorsun
E hepsi mi?...
-----------------------------hocam bende aynı dusuncedeyım bbı daha fotograf cekmesin :)
üstteki fotografı alttaki fotografın rengi kadar belirginlestirmek istiyorum . alttaki fotograf sadece ornek gosterme amaclı ona hıcbıse yapılmıcak yanı
-

dekupe işini
sana bıraktım..
-

-
belirginleştirmek ne demek yaw ? herşey yeterince belirgin degilmi zaten fotografta, ayrıca ustteki alttakinden daha belirgin ..
-
whoobay bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------hocam teşekkürler istedigim sey buydu .
@Itcelik hocam sanada teşekkür ederim uğraştıgın icin seninkide güzel ama istedigim tam olarak buydu
-
belirginleştirmek budur ( daha belli hale getirmek)

sen karartmasını belissizleştirilmesini istemisşin
-
Alsancak hakli (:
-
Jigsaw bunu yazdı:
-----------------------------whoobay bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------hocam teşekkürler istedigim sey buydu .
@Itcelik hocam sanada teşekkür ederim uğraştıgın icin seninkide güzel ama istedigim tam olarak buydu
-----------------------------Rica ederim.
-
çizgi-tagem de online PS dersleri var hiç değilse onları izle de birşeyler öğrenmeye bak.. Türkçe dersleri yok malesef..