Photoshop Ta Saç Rengi Değiştirmek(Resimli Anlatım)
-
Selam ben wert şimdi size photoshop ta saç rengi nasıl değiştireceğimizi gösreteceğim (aslında belirli bir cismin rengi değiştirmenin fark yöntemi)
Önce resmimizi açıyoruz
File>open remimizi seçiyoruz
Daha sonra edit in quick mask moduna alıyoruz
Buna tıkladıktan sonra brush tool seçiyoruz
Fırçamızın boyutnu ve yumaşaklığını resmimize uydun bir şekilde ayarlıyoruz(menü sağ tuşla açılıyor)
Daha sonra saçımızı boyuyoruz ders etmeyin kırmızı ya yakın bir renk olacak siz boyayın bulay başka bşi
Daha sonra standart moda alıyoruz
Resmimiz seçilmiş olmalı ama saçlar değil saç dışındaki yerler onun için select>inverse yolunu izliyoruz(seçilmiş yerleri seçilmemiş sçilmemiş yerleri seçilmiş yapıyor tersi işte yav )
Daha sonra image>adjusrment>hue&……. İşte bu yolu izliyoruz
Çıkan ekran colorize kutucuğuna tik koyuyoruz daha sonra o dalgaları sağa sola oynatıp istediğimiz rengi ve uygun olarak parlaklığı vsvs ayarlıyoruz
Ve sonuç
Saygılarımla
(önceki derste baron arkadaşımız kız üzerinde anlatım istemişti ahanda sana kız)
-
oy gurban olurum örnek resime :D
sağol hacı iyi paylasımlar yapıyorsun. sayende potosopcu olucuk :D
edit: kardeş bir de iki üç resimi birleştirmeyi öğretebilirmisin ;) şu sitelerdeki bannerler oluyor ya onlar gibi yapmak istiyorum ama olmuyor :S çok masrafli olim ama kusura bakma ;)
-
wert hacı iyi güzelde bende bi prblem var şu büyü sopasına benziyen alete tıklıyom %60-70 falan seciyorumda ufacık yerleri alıyo onun ortaması nedir yani en iyi yüzde kaçta olur.
-
valla ihtiyacım olanda buydu .. wert
wert varya kaç kişiyi photoshopa bulaştırdın... helal olsun valla sağolasın
-
baron_27 bunu yazdı:
-----------------------------oy gurban olurum örnek resime :D
sağol hacı iyi paylasımlar yapıyorsun. sayende potosopcu olucuk :D
edit: kardeş bir de iki üç resimi birleştirmeyi öğretebilirmisin ;) şu sitelerdeki bannerler oluyor ya onlar gibi yapmak istiyorum ama olmuyor :S çok masrafli olim ama kusura bakma ;)
-----------------------------anlamadım msne gel istersen altta yazıyor msnim
-
ya dediğin herşeyi tam olarak yapıyorum fakat sanki paintte kafayı boyamış gibi oluyor:)? senin yaptığın gibi tel tel dökülmüyor kafadan. acaba hani o kırmızıya yakın bi renkle kafayı boyarken sacın şekline göre mi boyayacaz??? bir de sol tuşa basılı tutarak mı boyayacaz bi yardım edersen sevinrim. sğolasın
-
Dostum ben de şunu merak ediyorum. Arakadaşın dediği gibi resimleri birleştirme nasıl yapılıyor. Resimlerin aralarını çok iyi bir şekilde kaybediyorlar. Blur mudur nedir birşey diyorlar, ama fotoşopta nasıl ayarlıyorlar.
Düzeltme : Arkadaşlar umarım reklama girmez.
http://www.hisareyn.bel.tr/tr/default.asp Buranın logosu gibi. ( siteyle alakam yoktur )
-
hope biraz sabredersen yarın yada öbür cvp verebilirim şimdi yapabileceğim bişi yok yaptığında oluşan sonucuda bana gönderirsen daha iyi olur msnden anlaşırız
ontedi yanısı senin içinde geçerli neyi merak ettiğini bir örnekle gösterirsen yardımcı olabilirim
şimdi evde değilim yarın 22:30 da kısmetse otobüse binecem ve kısmetsede 2:00 2:30 gibi evde olurum yani cuma sabahı mümkün mertebe halleriz sen örneğini pm ile yolla bana bende bakayım cvp bı burada yazarız ontedi senin konu içinsede şunu diyeceğpim gene bir örnek yolla pek anlamadım demek istediğinin onun içinde konu açarım yada sana yollarım pmden
-
oo ben uzun yoldan yapıyomuşum :D
-
Dost verdiğim adrersteki logo da, iki tane ev resmi var ama bu resimler birbirini tamamlayıcı gibi yapılmış. Mesela ben yapsaydım iki evin orasında sap gibi belirti olurdu. Ama adamlar o belirtiyi kaldırmışlar. Daha da resim yollayabilirim.
-
Silgi alıyorsun, Hardness ı dusuruyorsun, 2 sının de uclarını siliyorsun...
Boylece "Sap" gibi belli olmuyor...