folder Tahribat.com Forumları
linefolder Grafik - Animasyon - Flash - 3D Modelleme
linefolder Photoshop Ta Saç Rengi Değiştirmek(Resimli Anlatım)

Photoshop Ta Saç Rengi Değiştirmek(Resimli Anlatım)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek
    Selam ben wert şimdi size photoshop ta saç rengi nasıl değiştireceğimizi gösreteceğim (aslında belirli bir cismin rengi değiştirmenin fark yöntemi)
    Önce resmimizi açıyoruz
    File>open remimizi seçiyoruz

Daha sonra edit in quick mask moduna alıyoruz

Buna tıkladıktan sonra brush tool seçiyoruz

Fırçamızın boyutnu ve yumaşaklığını resmimize uydun bir şekilde ayarlıyoruz(menü sağ tuşla açılıyor)

Daha sonra saçımızı boyuyoruz ders etmeyin kırmızı ya yakın bir renk olacak siz boyayın bulay başka bşi

Daha sonra standart moda alıyoruz

Resmimiz seçilmiş olmalı ama saçlar değil saç dışındaki yerler onun için select>inverse yolunu izliyoruz(seçilmiş yerleri seçilmemiş sçilmemiş yerleri seçilmiş yapıyor tersi işte yav )

Daha sonra image>adjusrment>hue&……. İşte bu yolu izliyoruz

Çıkan ekran colorize kutucuğuna tik koyuyoruz daha sonra o dalgaları sağa sola oynatıp istediğimiz rengi ve uygun olarak parlaklığı vsvs ayarlıyoruz

Ve sonuç

Saygılarımla

(önceki derste baron arkadaşımız kız üzerinde anlatım istemişti ahanda sana kız)

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek

oy gurban olurum örnek resime :D

sağol hacı iyi paylasımlar yapıyorsun. sayende potosopcu olucuk :D

edit: kardeş bir de iki üç resimi birleştirmeyi öğretebilirmisin ;) şu sitelerdeki bannerler oluyor ya onlar gibi yapmak istiyorum ama olmuyor :S   çok masrafli olim ama kusura bakma ;)

///______________
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    wert hacı iyi güzelde bende bi prblem var şu  büyü sopasına benziyen alete tıklıyom %60-70 falan seciyorumda ufacık yerleri alıyo onun ortaması nedir yani en iyi  yüzde kaçta olur.

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ecstatic_60
    ecstatic_60's avatar
    Erkek

valla ihtiyacım olanda buydu .. wert

wert varya kaç kişiyi photoshopa bulaştırdın... helal olsun valla sağolasın

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek
    baron_27 bunu yazdı:
    -----------------------------

oy gurban olurum örnek resime :D

sağol hacı iyi paylasımlar yapıyorsun. sayende potosopcu olucuk :D

edit: kardeş bir de iki üç resimi birleştirmeyi öğretebilirmisin ;) şu sitelerdeki bannerler oluyor ya onlar gibi yapmak istiyorum ama olmuyor :S   çok masrafli olim ama kusura bakma ;)

-----------------------------

anlamadım msne gel istersen altta yazıyor msnim 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lethe01
    lethe01's avatar
    Erkek

ya dediğin herşeyi tam olarak yapıyorum fakat sanki paintte kafayı boyamış gibi oluyor:)?  senin yaptığın gibi tel tel dökülmüyor kafadan. acaba hani o kırmızıya yakın bi renkle kafayı boyarken sacın şekline göre mi boyayacaz???  bir de sol tuşa basılı tutarak mı boyayacaz bi yardım edersen sevinrim. sğolasın

bknz: http://www.ilkimwebtasarim.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Erkek

Dostum ben de şunu merak ediyorum. Arakadaşın dediği gibi resimleri birleştirme nasıl yapılıyor. Resimlerin aralarını çok iyi bir şekilde kaybediyorlar. Blur mudur nedir birşey diyorlar, ama fotoşopta nasıl ayarlıyorlar.

Düzeltme :  Arkadaşlar umarım reklama girmez.

http://www.hisareyn.bel.tr/tr/default.asp   Buranın logosu gibi. ( siteyle alakam yoktur ) 

Matematikçi ve Yazılımcı. http://www.ontedi.com ve http://www.cizgi.site Siteme beklerim herkesi.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek

hope biraz sabredersen yarın yada öbür cvp verebilirim şimdi yapabileceğim bişi yok yaptığında oluşan sonucuda bana gönderirsen daha iyi olur msnden anlaşırız

ontedi yanısı senin içinde geçerli neyi merak ettiğini bir örnekle gösterirsen yardımcı olabilirim

şimdi evde değilim  yarın 22:30 da kısmetse otobüse binecem ve kısmetsede 2:00 2:30 gibi evde olurum yani cuma sabahı mümkün mertebe halleriz sen örneğini pm ile yolla bana bende bakayım cvp bı burada yazarız ontedi senin konu içinsede şunu diyeceğpim gene bir örnek yolla pek anlamadım demek istediğinin onun içinde konu açarım yada sana yollarım pmden

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kaanabak
    kaanabak's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    oo ben uzun yoldan yapıyomuşum :D

"Less is More"
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Erkek
    Dost verdiğim adrersteki logo da, iki tane ev resmi var ama bu resimler birbirini tamamlayıcı gibi yapılmış. Mesela ben yapsaydım iki evin orasında sap gibi belirti olurdu. Ama adamlar o belirtiyi kaldırmışlar. Daha da resim yollayabilirim.

Matematikçi ve Yazılımcı. http://www.ontedi.com ve http://www.cizgi.site Siteme beklerim herkesi.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Silgi alıyorsun, Hardness ı dusuruyorsun, 2 sının de uclarını siliyorsun...

Boylece "Sap" gibi belli olmuyor... 

Toplam Hit: 11057 Toplam Mesaj: 20