Photoshop Tan Anlayan Müridlerimiz !
-
Arkadaşlar bi reklam da da görmüştüm adamı bi resimden alıyor tamamen bi tuşla mı ne yapıo bi menüye girip sanırım sora adamın tamamen vücudu noktalar şeklinde alınıyo ordan kopyalayıp arabanın yanına koyuyo bana bu lazım lütfen arkadaşlar bilenler yardımcı olsnn !
-
bilen yokmu arkadaslar, ßende merak ettim:P
-
çok ciddi işe yarıo hacı :)
-
evet hoca:D bende 1 iki gündür kurçalıyordum nerdedir diye dökümanlarıda indirdim fakat onla alakalı bisi yazmıyor,
-
profosyonel olarak photoshopda extrat var onla yapılabilir bide magnetic lasso tool var onla secersin kesersin falan
bende bisey sorucam simdi la bu cs4 de extrat nerde yav :S Filter daydı bu...
-
hoca biraz detaylı anlatabilirmisin ? bide v10.0 kullanıyorum .
-
hocam extarct la yapabiliosun onu sonra magnetic lasso tool var arkadaşın dediği onlar gidebilrsin ama benm sana tavsiyem pen tool u kullan onla seçim yap ve arka planı çıkar çok daha işine yarar emin ol onlardn.. hiç olmassa kendin biras uğraşırsın ben genellikle onu kullanıorum.. hea bide knockout die program var kardeş bak o da çok ii bi program onu da bi araştır babam kullanıoonu da ben unuttum kullanmayı..
-
reklami gorebilirmiyiz ?
-
bir sürü program ile yapabilirsiniz bunu
türkçe bir adı sihirli değnek aracı
diğer adı magic wand
kısaca yaptığı şey aynı be benzer tonda bir bölümü kopyalar örn bir resimde deniz manzarası o manzaradan sadece bulutları denizi güneşi
veya objeler varsa onları almanıza yarar
ancak öyle tek tık ile bir insan üzerindeki kıyafetler aynı renk değilse seçilemez buyüzden animasyonlu yapılan sinama filimlerinde görmüşsünüzdüz
yeşil arka plan kullanılır yani esas faklı renkleri birbirinden ayırmaktır biri bilgisayara insan nedir nasıl giyinir i öğretmediği sürece yada çok iyi ayar yapılmış bir program
olmadığı sürece %100 başarı mümkün değildir
kendiniz photoshop cs2 cs3 cs4 kurmadan denemek istiyorsanız
PhotoFiltre veya Paint.net programlarını öneririm (beleştir )
-
photoshop cs3 kullanıyorum yokmu şunun ayrıntıları nereden yapılır diye.
-
Magic Lasso Tool ile yapılıyor fakat genelde sağlıklı sonuclar vermiyor. Diğeri ise Pen Tool kullanarak yapabilirsin Pen Tool biraz zahmetli olur ama güzel sonuclar alabiliyorsun.