Photoshop Uğraşım
-
http://www.4shared.com/photo/4JV4ckRx/asas.html
Arkadaşlar photoshopu yeni kurdum belki beceririm diye ama şu dünya haritasına 1 2 uydu attım birde Türkiyenin tapu senedi.Şimdi o uydulardan Türkiyeye böyle frekans, dalga şeklinde ışıklar çizgiler inecek sonra tapu senedinin kenarlarına yansıyacak sizce nasıl yapılır bu .Cisimlerde perspektif yalan yanlış olmuş kusura bakmayın bu arada
-
manisa bilmem ne mahkemesi vs vs
-
ByMusty bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Amacın ne mürid.Sayıyla mısınız?
-
phoneix bunu yazdı:
ByMusty bunu yazdı:
-----------------------------ulan site engelli ...
hem photoshop diyosun hem htm dosya yayınlıyosun snein amacın ne . -
ByMusty bunu yazdı:
phoneix bunu yazdı:
ByMusty bunu yazdı:
hem photoshop diyosun hem htm dosya yayınlıyosun snein amacın ne .
-----------------------------Hacım ulanı cebine koy önce.resim ekleyemedim tahribattan upload ettim sitenin birine paylaştım sitede olanlardan haberim yok.senin gibi adamlar yüzünden sitelerde konu açasım gelmiyor.Başka cümlem yok sana.Konuda sorunluysa silinebilir.
-
Yaptigin calismada su anlami cikarabildim; Turkiye dunyada tek hakim devlet olacak ? Cunku Turkiye Tapusu dunyaya gonderilmis gibi bisey yapmissin. :)
Guzel fikir ama cok basit kalan bir calisma. Manisa mahkemesi olayina gelince 4shared kapali ya ondan olabilir. -
tamam sakin burada isteyene jpg uzantılısı var, htmlsinde de sorun yok onu da açabilrisiniz :)) 4shared dosya upload sitedir ayrıca.Link sonuna oto olarak html ekler :d http://dc391.4shared.com/img/4JV4ckRx/s7/asas.jpg
-
phoneix bunu yazdı:
ByMusty bunu yazdı:
phoneix bunu yazdı:
ByMusty bunu yazdı:
hem photoshop diyosun hem htm dosya yayınlıyosun snein amacın ne .
-----------------------------Hacım ulanı cebine koy önce.resim ekleyemedim tahribattan upload ettim sitenin birine paylaştım sitede olanlardan haberim yok.senin gibi adamlar yüzünden sitelerde konu açasım gelmiyor.Başka cümlem yok sana.Konuda sorunluysa silinebilir.
-----------------------------benim yazdıgıma ilk cevabın beni ayar etti ben napim.
-
Daniel-Koo bunu yazdı:
Yaptigin calismada su anlami cikarabildim; Turkiye dunyada tek hakim devlet olacak ? Cunku Turkiye Tapusu dunyaya gonderilmis gibi bisey yapmissin. :)
Guzel fikir ama cok basit kalan bir calisma. Manisa mahkemesi olayina gelince 4shared kapali ya ondan olabilir.
-----------------------------paşam çalışma bile denilemez.Öyle nesneleri yerine attım hızlı hızlı sadece ışık frekans çizgileri dalga gibi birşey çizmem lazım nasıl yaparım bilen arkadaşlara sorayım dedim.
-
phoneix bunu yazdı:
Daniel-Koo bunu yazdı:
Guzel fikir ama cok basit kalan bir calisma. Manisa mahkemesi olayina gelince 4shared kapali ya ondan olabilir.
-----------------------------paşam çalışma bile denilemez.Öyle nesneleri yerine attım hızlı hızlı sadece ışık frekans çizgileri dalga gibi birşey çizmem lazım nasıl yaparım bilen arkadaşlara sorayım dedim.
http://www.google.com.tr/#hl=tr&biw=1280&bih=921&q=tecnical+brushes&aq=f&aqi=&aql=f&oq=&fp=e6af61f54a9f35df
brushlar ile yapabilirsin hocam. -
ben derım kı boş bı layer ac sarı beyaz tonlarda cek bı cızgı. sonra o layer ı rasterıze et ve basla sekıl vermeye eğ bük yamult buyult kucuk ve o layer ı kopyalayarak kendı ışınını yarat :D