Photoshop Uzmanları Ufak Bir Sorun ?
-
Hojalar Elimde 402 X 604 Boyutunda Bi Fotom Var Fakat Ben Bunu Eşşeklemesine Orjinal Boyutunu Bu Hale Getirdim ve Üzerine Kaydettim :S Şimdi Hojalar Bunu Orjinal Boyuta Getirmek İçin Naapmak Lazım ? Resimde Herhangi Bi Prüz Olmadan , Eskisi Gibi Yapmak İçin Neapmak Lazım ?
-
PixResizer ?
Ayrıca seni tekrar bu forumda görmek güzel :) (Daha önce gelmişsin ama şmdi gördüm)
-
MikRoBiT bunu yazdı:
-----------------------------
PixResizer ?
-----------------------------onu nasıl yapıcam Bi Tarif Etsen ? Eyw. Sağolasın Hojam
-
pixresizer diye bi program var arat google amcada bulursun ;)
-
Tariqat_Sapiii bunu yazdı:
Hojalar Elimde 402 X 604 Boyutunda Bi Fotom Var Fakat Ben Bunu Eşşeklemesine Orjinal Boyutunu Bu Hale Getirdim ve Üzerine Kaydettim :S Şimdi Hojalar Bunu Orjinal Boyuta Getirmek İçin Naapmak Lazım ? Resimde Herhangi Bi Prüz Olmadan , Eskisi Gibi Yapmak İçin Neapmak Lazım ?
-----------------------------hangi programda eşeklemesine yaptın hocam ?
ps de yaptıysan geri alabilirsin history zımbırtısından
-
ps de fotoyu aç yukardan "image size" bul.şimdi hatırlayamadım ama 2.veya 3. sekmede olmalı ordan istediğin boyuta ayarlarsın:)
-
Barisates bunu yazdı:
ps de fotoyu aç yukardan "image size" bul.şimdi hatırlayamadım ama 2.veya 3. sekmede olmalı ordan istediğin boyuta ayarlarsın:)
-----------------------------o kadar professionel deil hocam dediğin, elemanın istediği boyuta getirmesi image size de kaliteyi baya bi kaybettirir.
-
ONEMINUTE bunu yazdı:
-----------------------------Barisates bunu yazdı:
-----------------------------o kadar professionel deil hocam dediğin, elemanın istediği boyuta getirmesi image size de kaliteyi baya bi kaybettirir.
-----------------------------diğer programdada aynısı olur sağlıklı bir büyütme yapamazsın
sen fotoğrafı kaydettinmi detaylar kaybolmuş olacak zaten
sen sonradan büyütsende o detaylar olmayacak :S
-
resoulition değerini yüksek tutarsan bi nebze de olsa fark eder
-
programı kapatmadan önce ctrl+alt+z ardı arkasına yapsa idin en başa dönebilirdin en başta iken yeniden farklı kaydederek dokumanını kurtarabilirdin ama bu biraz geç bir yöntem oldu galiba çünki kapatmışsındır dökümanı :D
-
orjinalini bozupyorsun ama tekrar aynı hale getiremyorsun zor senin iş ama imkansız degil