Photoshopda Adam Coğaltma
-
Millet photoshopda bir odanın icinde 3-4 tane kendinden klon koyuyor.Gayetde gerçekci duruyor.Bu nasıl oluyo ?
Ben böle bi tane yapmak istiyorum ama arka plan beyaz olucak 4 tanede kendi klonum yan yana durucak.
-
Genelde kamerayı hareket ettirmeden bir kaç poz alarak yapıyolar
-
ZoRKaYa bunu yazdı:
-----------------------------Genelde kamerayı hareket ettirmeden bir kaç poz alarak yapıyolar
----------------------------- -
fotoğrafları çekiyorsun sonra hepsinden kendini kesiyorsun istediğin arkaplan üzerine farklı katmanlara yapıştırıp istediğin gibi yerleştiriyorsun.
-
Ya kamerayı sabit tutup çekersin ama arka fon beyaz olacak diyorsan
-
photoshopda değil photoshopta
Gayetde değil Gayet de
olucak değil olacak
tanede değil tane de
durucak değil duracak
-
Bilinmeyen bunu yazdı:
-----------------------------photoshopda değil photoshopta
Gayetde değil Gayet de
olucak değil olacak
tanede değil tane de
durucak değil duracak
-----------------------------O halde giresun değil giresin :D:D
-
ZoRKaYa bunu yazdı:
-----------------------------Bilinmeyen bunu yazdı:
Gayetde değil Gayet de
olucak değil olacak
tanede değil tane de
durucak değil duracak
-----------------------------O halde giresun değil giresin :D:D
----------------------------- -
konuyu dağıtmayalım da .. bu nasıl oluyo arkadaşlar .. bizi uğraştırmayacak bi şekilde ps den halledebilirsek iyi olur..
yoksa kamera açısını değiştirmeden çekip yapıp ana fotoda kendini kesip yapıştıra yapıştıra klonlamış olursun
-
kamerayı sabitle. aynı resmi farklı poz vererek çek . üst üste koyunca resimdeki arka planlar aynı olduğundan senin bulunduğun kısımlar orj. gibi gözükür
-
Bilinmeyen bunu yazdı:
Gayetde değil Gayet de
olucak değil olacak
tanede değil tane de
durucak değil duracak
-----------------------------
Yazıların baş harfi büyük ile başlanır, cümle bittiğinde sonuna nokta konur diğer yazıdan alıntı yaparken tırnaklar içinde alınır "örnek" bu gösterdiğim gibi.
Anlatabildim mi ?
Normal hayatımızda, yazı yazar gibi konuşamadığımız için, normal forum kültürünede bu yansır, arkadaşın ki çok ince bir çizgi, şarkılarda bile senin dediğin nizam sağlanamaz, hiç bir dilde ve aksanda bunu forumdan beklemek dahada kötüsü.
Neyse, sonuçta shelam ei vs. tarzında yazmamış en azından.