Photoshop'da Bu Tarz Logo Nasıl Yapılır?
-
hacı gradients ve styles kullanmanı tavsiye ederim
www.deviantart.com burdan arama yaparak bulabilirsin bir çoğunu ücretli olanlarıda forumda verilmişti Graphicever arşivi vardı
-
Tekrar tekrar yazan arkadaşlara teşekkürler ama görüyorum ki yazılanları okumadan cevap yazıyorlar :)
Yaptığım ve içime sinen logo'mun son hali..
-
tataryigit bunu yazdı
Tekrar tekrar yazan arkadaşlara teşekkürler ama görüyorum ki yazılanları okumadan cevap yazıyorlar :)
Güzel olmuş eline sağlık
-
tataryigit bunu yazdı
iyi olmuş be :)
-
tataryigit bunu yazdı
hasan yalçından almak yerine kendine özgün bir fikir bulup nasıl yapılcağını sorsaydın ya :) ki internette az biraz araştırma yapsan bundan daha harika şeyleri nasıl yapacağını bulabilirsin :)
-
sezeruludag bunu yazdıhasan yalçından almak yerine kendine özgün bir fikir bulup nasıl yapılcağını sorsaydın ya :) ki internette az biraz araştırma yapsan bundan daha harika şeyleri nasıl yapacağını bulabilirsin :)
şimdi öncelikle konu başlığında ne yazıyor? bu tarz logo nasıl yapılır? ben bunu öğrenmek istemişim.
Kaldı ki benim yaptığımın hasan yalçın'ın logosuyla benzer tek yanı renklerin oval bir şekilde geçiş yapması..
internette az biraz araştırma yapmadan yazmıyorum zaten.
Özgün bir çizim zaten :) -
şu hy olayını ben kullanmıştım bi logoda la :D benden mi çaldı yoksa :P fontta aynı. :P