Photoshopda Ufak Bir Sorunum Var.
-
Hocalar şimdi ps de arka fona elektrik ya da alev efekti falan vermeyi biliyorum internette de bunların anlatımları var; ancak benim normal bir resimde sadece bir insanın elinde tuttuğu cisme elektrik ya da alev efekti vermem gerekiyor. Atıyorum elinizde bi sopa tutuyorsunuz fotoğrafta ben sadece o sopanın her yerinden alevler ya da şimşekler çıkmasını istiyorum. Ne yapcaz neresini kullancaz bu meretin arkadaş bi beceremedim ya bekliyor adamlar :D
-
o kadar psci var bi bilen yok mu usta ya :|
-
sorun ufak değilki :D
-
hocam nereyi elektirkli,alevli yapcaksan orayı seç şu L'deki brushla.sonra yapmayı dene :|
-
hoca sen resi koyu ver buraya
-
Clickanddie bunu yazdı:
-----------------------------
hoca sen resi koyu ver buraya
-----------------------------bana yöntem lazım hacı başkasının yaptığında kendime göre bi eksik görüyorum kafama yatmıyor söylenmiyor da yüzüne ayıp olacak diye :)
-
TheWorm bunu yazdı:
-----------------------------
hocam nereyi elektirkli,alevli yapcaksan orayı seç şu L'deki brushla.sonra yapmayı dene :|
-----------------------------öyle seçiyorum zaten hoca da efekt olayının sıkıntısı var efekti veremiyoruzki hiç. verebilecek gibi şeyler de denedim başka fotoğraflardan alev motifini şeffaf yapıp üzerine eklemeyi falan filan da çok yapmacık duruyor bi halledemedim anasını satıyım :D
-
:d hacıt aç photoshop u sonra gogle a photoshop brushes yaz arat orda abstract ya da ne bileyim elektrikli fırçalar var onlara göz gezdir indir.
resmi aç sonra sopayı kes orda bi boşluk oluşaçak yeni bi katman yarat sopayı yerine koy ama sopayı da kopyala kopya yeni katmanda olacak sonra yeni bi katman daha oluştur bu katmanla sopanın etrafını elektriklendir. işte rütuşlar yap renk ayarıdır felan filan gerekirse 50 tane katman yap elektrik için ama her katmanın rengi farklı olsun.sonra o katmana aldığın sopayı yapıştır elektrik katmanlarının bazılarını altına bazılarını üstüne koyfelan işte böyle yap aga :D
ak gitsin hadi bakalım buraya koy sonra resmi de :D
-
brushlarla yaparsın sonra bide pen ile cizip dis glow verirsin mavi, etrafinda dolanir elektrigin, daha iyi gozukur.