Photoshopla İlgili Basit 2 Sorum Var
-
ertan yanlış düşünüyorsun sormadan konuşuyorsun araştıtırdım zaten elimdeseriali de vardı ama help register bölümü aktif değildi bende crack programıyla halletmek istemedim bu işi elimde serial varken neden aktif olmadığını araştırdım bir kodlar varmöış bir dosyanın içine atıyormuşsun neyse o kodları buldum attım ama hiç bişi farketmedi bende konu açtım sordum senden önce benzaten bir crack indirmiştim eğer bilmeyen olursa crackle yapıcaktım sende crack söleyince onu aktif ettim neyse türkçe yamaları aradım bir sürü indirdim ama onlarda olmadı daha sonra nedenini farkettimki adobe photoshop 8.0 diye geçöiyor bendeki ama cs miş yani onuda araştırdım 8.0 ile cs bu tip şeylerde farklılık gösterirmiş serial i belkide o yüzden giremedim neyse yani kısaca araştırdım merak etme ben araştırmadan denemeden konu açmam hi bir siteye beni bilen bilir her sitede sunyy2003 diye geçerim tek fark eskiden bu jkadar soru sormazdım çünkü evde değildi net eve alınca işler değişiyormuş çok iyi bildiğimi sanardım ama farkettşmki hazır pc kullanmakla bunun arasında çok fark varmış neyse çok uzun oldu bu yazı alqoliq ertan saolun ilgilendiğiniz için
-
neyse yavs..sorun hallolduguna gore hadi öpüşün,sarilin,calisin )))
-
Kusura bakma hocam.Öyle araştırmadan soran çook ki.Doğrusunu yapmışsın araştırmakla.Kolay gelsin
Toplam Hit: 3101 Toplam Mesaj: 14