Photoshopta Bu İşlem Nasıl Yapılıyor? (2) (Örnekli)
-
FCN bunu yazdı
ben anladım böyle istiyor galiba.
Hehh hocam bunun gıbı bısı :D
-
brK bunu yazdı
böylemi diyosun ? anlamadım ki :|
Evet hocam bunun gıbı de olur :D
Diğer arkadastakıyle bu zaten benzıyor bırbırıne asagı yukarı mantıgı aynı sanırım da pekı ya YAPILIŞI? -
suhatuna bunu yazdıbrK bunu yazdı
Diğer arkadastakıyle bu zaten benzıyor bırbırıne asagı yukarı mantıgı aynı sanırım da pekı ya YAPILIŞI?resimi photoshopa attıktan sonra Edit > Define Pattarn tıklat sonra tahribat yazdığın layerda sağ tık blending Opting kısmına gel ordan pattern overlay kısmını işaretleyip resmi seç tmmdır
-
FCN bunu yazdı
ben anladım böyle istiyor galiba.
yapılışını kesin öğrenmem gerek bunun :D
-
brK bunu yazdısuhatuna bunu yazdıbrK bunu yazdı
Diğer arkadastakıyle bu zaten benzıyor bırbırıne asagı yukarı mantıgı aynı sanırım da pekı ya YAPILIŞI?resimi photoshopa attıktan sonra Edit > Define Pattarn tıklat sonra tahribat yazdığın layerda sağ tık blending Opting kısmına gel ordan pattern overlay kısmını işaretleyip resmi seç tmmdır
Tamam hocam bu aksam mutlaka denıem :D Tesekkurler :)
Yıne yapamazsam PM ıle tacızlerım :D Sagolasın :) -
çok hoş.
1. resmi başka layera kopyala.
2. başka bi layera tahribat yaz.
3. yazi layerina ctrl ile tiklayip secili hale getir
4. kopyaladigin resim layerine gelip invert select yap.
6. herşeyi sil.
7. yaziyi yukaridaki resimdeki gibi scale et
8. 3d efektini ister elle, ister drop shadowla istersen extrude kısmından yap.
-
suhatuna bunu yazdıbrK bunu yazdısuhatuna bunu yazdıbrK bunu yazdı
Tamam hocam bu aksam mutlaka denıem :D Tesekkurler :)
Yıne yapamazsam PM ıle tacızlerım :D Sagolasın :)Hiç yapamam diyorsan arkaplanın layerini en üste al tahribat yaz arkaplan layerinin altına koy alt tuşuna basıp iki layeri ayıran cizgiye bas oluyor ama cs kaçtan sonra gelmişti bu özellik tam hatırlamıyorum
-
http://www.youtube.com/watch?v=opeXa-L25P0
hacı aradaığın özellik bu.
NOT:bu arada basit editörden youtube videosunu editlemek istedim ancak [.youtube.][LİNK][./youtube.] gibi sandım karizmatik metin editörüne gidince yazdığım yazı silindi :D sinir oldum yavv
-
Sagol usta ... Bakiyorum ....