Photoshopta Farkli Layerlari Birlestirip Ayni Anda Renklendirememe Sorunu
-
5-6 alti farkli sekil ya da duzeltilmis yazi olarak dusunebiliriz. bunlari ayni anda renklendirmek istiyorum ama tek layer olmasina ragmen harfler veya sekiller ayri ayri boyaniyor. bilgim temel duzeyde yardimci olanlara simdiden cok sukranlar.
cs 6
-
textse tüm text layerları seçip T kısayoluna tıklarsan üstte bir panel açılır oradan renk, punto ve fontu değiştirebilirsin. ve hepsine uygular.
objeleri renklendirmek böyle mümkün değil. merge layer yaparak tek bir layer halindeyken yaparsın.
-
daha sonra düzenleme yapmayacak isen merge layers yapıp renklendirebilirsin.
veya en son bu işlem ile yapabilirsin yine.
-
layerlar birleşik ve hepsini tek radyan üzerinde renklendirme yapmayı planlıyorsan ctrl+u ya basarak colorize tikini seçip randyan tool ile istediğin renk bütününü verebilirsin.
-
bende harflerden olusan image var farkli renklendirmek istedigimde tek tek renkleniyor hepsini ayni anda renklendirmek istiyorum daha acikcasi bu sekilde. ctrl u denedim ama simdilik beceremedim text seklinde degil bu arada
-
ctfrqy bunu yazdı
bende harflerden olusan image var farkli renklendirmek istedigimde tek tek renkleniyor hepsini ayni anda renklendirmek istiyorum daha acikcasi bu sekilde. ctrl u denedim ama simdilik beceremedim text seklinde degil bu arada
hoca biz seni anlamadık amk.
photoshop ile dünyayı mı kurtaracaksın? ciddiyim, anladığım şeye cevap verdim istediğinde bu eminim ama farklı söylüyon. video çek resim koy görelim
-
Daniel-Koo bunu yazdıctfrqy bunu yazdı
photoshop ile dünyayı mı kurtaracaksın? ciddiyim, anladığım şeye cevap verdim istediğinde bu eminim ama farklı söylüyon. video çek resim koy görelim
oncelikle yardim icin cok tesekkurler ugrasman yeter
benim mevzum ornek olarak "made in china" yazisi seklinde imaj dusun text degil ve bunlar siyah. ben bunlari kirmizi yapmak istiyorum ama her harfe tek tek tiklayarak degil de birine tikladigimda hepsinin rengi degissin istiyorum. 3-5 harf olsa tamam ama cok fazla harf var bi kerede degistirmem lazim. isle alakali lazim oldu
-
koy abi .psd yi şuraya :)
-
ctfrqy bunu yazdıDaniel-Koo bunu yazdıctfrqy bunu yazdı
benim mevzum ornek olarak "made in china" yazisi seklinde imaj dusun text degil ve bunlar siyah. ben bunlari kirmizi yapmak istiyorum ama her harfe tek tek tiklayarak degil de birine tikladigimda hepsinin rengi degissin istiyorum. 3-5 harf olsa tamam ama cok fazla harf var bi kerede degistirmem lazim. isle alakali lazim oldu
tamam o layerı seçiyorsun ctrl + u yapıyorsun. Colorize seçiyorsun hue ve saturation'ı kırmızı değere doğru çek. Lightness'i de +32 felan rengi alana kadar çek tmmdır.
-
ctfrqy bunu yazdıDaniel-Koo bunu yazdıctfrqy bunu yazdı
layer'in üstüne çift tıkla blending options > color gel ordan rengi seç ok'a tıkla sonra layer'e sağ tık yap Copy Layer Style den kopyala diğer layerlere sağ tık yap Paste Layer Stayle yap istediğin sonuca varacaksın
-
Daniel-Koo bunu yazdı
tamam o layerı seçiyorsun ctrl + u yapıyorsun. Colorize seçiyorsun hue ve saturation'ı kırmızı değere doğru çek. Lightness'i de +32 felan rengi alana kadar çek tmmdır.
10 puan 10 puan 10 puan
sukranlarimi iletiyorum