folder Tahribat.com Forumları
linefolder Grafik - Animasyon - Flash - 3D Modelleme
linefolder Photoshopta Farkli Layerlari Birlestirip Ayni Anda Renklendirememe Sorunu

Photoshopta Farkli Layerlari Birlestirip Ayni Anda Renklendirememe Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ctfrqy
    ctfrqy's avatar
    Erkek

5-6 alti farkli sekil ya da duzeltilmis yazi olarak dusunebiliriz. bunlari ayni anda renklendirmek istiyorum ama tek layer olmasina ragmen harfler veya sekiller ayri ayri boyaniyor. bilgim temel duzeyde yardimci olanlara simdiden cok sukranlar.

cs 6

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek

textse tüm text layerları seçip T kısayoluna tıklarsan üstte bir panel açılır oradan renk, punto ve fontu değiştirebilirsin. ve hepsine uygular.

objeleri renklendirmek böyle mümkün değil. merge layer yaparak tek bir layer halindeyken yaparsın. 

ne diyon?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek

daha sonra düzenleme yapmayacak isen merge layers yapıp renklendirebilirsin.

veya en son bu işlem ile yapabilirsin yine.

http://www.leyladansonra.com/
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek

layerlar birleşik ve hepsini tek radyan üzerinde renklendirme yapmayı planlıyorsan ctrl+u ya basarak colorize tikini seçip randyan tool ile istediğin renk bütününü verebilirsin.

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ctfrqy
    ctfrqy's avatar
    Erkek

bende harflerden olusan image var farkli renklendirmek istedigimde tek tek renkleniyor hepsini ayni anda renklendirmek istiyorum daha acikcasi bu sekilde. ctrl u denedim ama simdilik beceremedim  text seklinde degil bu arada

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek
    ctfrqy bunu yazdı

bende harflerden olusan image var farkli renklendirmek istedigimde tek tek renkleniyor hepsini ayni anda renklendirmek istiyorum daha acikcasi bu sekilde. ctrl u denedim ama simdilik beceremedim  text seklinde degil bu arada

hoca biz seni anlamadık amk. 

photoshop ile dünyayı mı kurtaracaksın? ciddiyim, anladığım şeye cevap verdim istediğinde bu eminim ama farklı söylüyon. video çek resim koy görelim

ne diyon?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ctfrqy
    ctfrqy's avatar
    Erkek
    Daniel-Koo bunu yazdı
    ctfrqy bunu yazdı

photoshop ile dünyayı mı kurtaracaksın? ciddiyim, anladığım şeye cevap verdim istediğinde bu eminim ama farklı söylüyon. video çek resim koy görelim

oncelikle yardim icin cok tesekkurler ugrasman yeter

benim mevzum ornek olarak "made in china" yazisi seklinde imaj dusun text degil ve bunlar siyah. ben bunlari kirmizi yapmak istiyorum ama her harfe tek tek tiklayarak degil de birine tikladigimda hepsinin rengi degissin istiyorum. 3-5 harf olsa tamam ama cok fazla harf var bi kerede degistirmem lazim. isle alakali lazim oldu

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek

koy abi .psd yi şuraya :)

http://www.leyladansonra.com/
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek
    ctfrqy bunu yazdı
    Daniel-Koo bunu yazdı
    ctfrqy bunu yazdı

benim mevzum ornek olarak "made in china" yazisi seklinde imaj dusun text degil ve bunlar siyah. ben bunlari kirmizi yapmak istiyorum ama her harfe tek tek tiklayarak degil de birine tikladigimda hepsinin rengi degissin istiyorum. 3-5 harf olsa tamam ama cok fazla harf var bi kerede degistirmem lazim. isle alakali lazim oldu

tamam o layerı seçiyorsun ctrl + u yapıyorsun. Colorize seçiyorsun hue ve saturation'ı kırmızı değere doğru çek. Lightness'i de +32 felan rengi alana kadar çek tmmdır. 

ne diyon?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek
    ctfrqy bunu yazdı
    Daniel-Koo bunu yazdı
    ctfrqy bunu yazdı

layer'in üstüne çift tıkla blending options > color gel ordan rengi seç ok'a tıkla sonra layer'e sağ tık yap Copy Layer Style den kopyala diğer layerlere sağ tık yap Paste Layer Stayle yap istediğin sonuca varacaksın

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ctfrqy
    ctfrqy's avatar
    Erkek
    Daniel-Koo bunu yazdı

tamam o layerı seçiyorsun ctrl + u yapıyorsun. Colorize seçiyorsun hue ve saturation'ı kırmızı değere doğru çek. Lightness'i de +32 felan rengi alana kadar çek tmmdır. 

10 puan 10 puan 10 puan

sukranlarimi iletiyorum

Toplam Hit: 1764 Toplam Mesaj: 12