Photoshopta Sahte AÖF Öğrenci Kartı Yapmak
-
bana bi arkadaş lazım photoshopta tck sını verecem resmini verecem bana acık öğretim öğrenci kartı nı yapabilirmi :) ben yazıcımdan cıkartacam sonra...
-
hatırlatayım sahtecilik 6 aydan başlıyor! bence çok gereksiz işler ile ugrasıorsun..ya da bi acıklama yazarsan su su sebepten dolayı yaptırmam lazım gibi... resmi evrakları kopyalamak direk sahtecilik biliorsun!
-
wassh bunu yazdı:
-----------------------------
hatırlatayım sahtecilik 6 aydan başlıyor! bence çok gereksiz işler ile ugrasıorsun..ya da bi acıklama yazarsan su su sebepten dolayı yaptırmam lazım gibi... resmi evrakları kopyalamak direk sahtecilik biliorsun!
hıı anladım kardeş saol ;)sadece şaka amaçlı kullanacam
-
la banada uyku hapı lazım sefgılme saka yapcam :$
-
narkozMRT bunu yazdı:
-----------------------------wassh bunu yazdı:
hıı anladım kardeş saol ;)sadece şaka amaçlı kullanacam
----------------------------ben bile anladım ;)
-
narkoz kardes ben ne gune duruyorum ? tabi msn den sildin cevirttin flemenkceleri sonra sildin msn den degilmi. Yapsammi yapmasammi acaba ?
-
st_anger_turk gibi arkadaşın varsa millete ne soruyom bea :D Profesyonel elinden başka olur.
O yapmazsa ben yaparım ama normal kimlik kartı nasıl bi örneği lazım.
-
bende acikogretim kimlik kartida var sen sadece bilgini ver kardesim bu seferde isin bitince msn den silme kufrederim :)
-
50$ a vektörel olarak yapayım :P
(şaka lan şaka şimdi başımız yanmasın durduk yere)
-
wert nerdesin la sen...lazımsın..msn yede girmiosun..işimiz war seninle
-
wert bunu yazdı:
-----------------------------50$ a vektörel olarak yapayım :P
(şaka lan şaka şimdi başımız yanmasın durduk yere)
-----------------------------Ahaha :D şimdi herşeyi anladımda niye vektörel?normal boyutu yeter adama,poster baskı yapıpta duvarına asmıcak sonuçta :P :D
Bu arada adam profesyonel ikna etmeye çalış narkoz hocam :D :P