Photoshop'un Gücü
-
http://www.technopat.net/forum/blogs/ali-gungor/1381-photoshop-un-gucunu-ozetleyen-video.html
bu videoda yapılan photoshop uygulamalarını - işlemlerini anlatan bir kaynak var mı. merak ettim...
http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/89194/photoshopun-yeni-fotomahvet-araci
bu videoda ise bahsı geçen araç nasıl bir şey,gerçekten de böyle bir şey varmı photoshopta merak ettim.
-
O paylaştığın foto mahvet olayı yalan. Kesip koyup videoda birleştirmişler birkaç efektle öyle bir araç varmış gibi sunuyorlar.
İlkte verdiğin video tamamen doğrudur. Ha, ilkteki model daha sonra o hale gelen kişi midir bilmiyorum da o tür düzenlemeler olabiliyor Photoshop'ta. Tekniğin adı da Retouch diye geçer.Ya da Retouch & Manipulation ile araştırabilirsin.
-
rötüş photoshopun yaratılış amacıdır bence
şuna bakın
http://www.youtube.com/watch?v=zmpt4T8Hyic -
Daniel-Koo bunu yazdı
O paylaştığın foto mahvet olayı yalan. Kesip koyup videoda birleştirmişler birkaç efektle öyle bir araç varmış gibi sunuyorlar.
İlkte verdiğin video tamamen doğrudur. Ha, ilkteki model daha sonra o hale gelen kişi midir bilmiyorum da o tür düzenlemeler olabiliyor Photoshop'ta. Tekniğin adı da Retouch diye geçer.Ya da Retouch & Manipulation ile araştırabilirsin.
tşk ederim baktım fakat teni düzeltme ve kıvırma işlemlerine yapılıyor Retouch & Maniplation la ilk vide oda ise
tutup kızın baçakalını çekiyor uzatıyor boynunu uzatıyor... ben bu tarz bişeyi anlatan bir kaynak falan bakıyorum...
-
asi27 bunu yazdıDaniel-Koo bunu yazdı
tşk ederim baktım fakat teni düzeltme ve kıvırma işlemlerine yapılıyor Retouch & Maniplation la ilk vide oda ise
tutup kızın baçakalını çekiyor uzatıyor boynunu uzatıyor... ben bu tarz bişeyi anlatan bir kaynak falan bakıyorum...
Tamam işte dediğim manipulationdan geçiyor onlar. Photoshop'ta Filter > Liquify veya daha değişik Plug-inler ile yapabiliyorsun.
-
foto mahvet olayı taşşakta onu zaten photoshop ta elle yapıyorsun.
manken olayı ise gayet basit photoshop kullanımının %90 ı makyajlamadır gögüs büyütme yada küçültme gibi. bir kaç eğitici videoda çözersin.
-
hoca nerelerdesin sen ya :D okulda da hiç görünmüyon, ne iş.
-
Beyler ilk videodaki Photoshop programı değil
-
EdepsizPenguen bunu yazdı
hoca nerelerdesin sen ya :D okulda da hiç görünmüyon, ne iş.
slm dostum Almanya ya geçtim kısa bir süreliğine oralarda durum nasıl, özledim şimdiden.
-
karakutu bunu yazdı
ben photoshop programıdır diye biliyorum. değilse bu programın ismini biliyormusun dostum?
-
asi27 bunu yazdıkarakutu bunu yazdı
ben photoshop programıdır diye biliyorum. değilse bu programın ismini biliyormusun dostum?
Hocam program yok öyle. :)