Photshop Kaplama Yapımı Yardım.
-
Eskişehir çevreyolu üzerinde köprülü kavşak projesinde çalışıyorum. Projenin içinde hava komutanlığının da ufak tefek işleri var. Askeriye girişinde bi kartal heykeli mevcut. Sabah bi komutan geldi heykelin altındaki kaideyi değiştirecez, nasıl bir kaplama yapsak daha iyi olur görsel olarak bize sunabilir misiniz dedi? Ben de ona sizden bahsettim. Yapar müridler dedim. Vatan sağolsun dedim :)) Şaka bi yana durum bu arkadaşlar bu alttaki resimdeki kaplamayı photoshopla değiştirebilir miyiz? Yardımcı olabilecek mürid var mı ? Kaplama farklı granit tonları olabilir. Yaratıcılık size kalmış ;) Yardımcı olursanız sevinirim.

-
öyle olmaz bu iş. yapılabilecek kaplamaların da resmini çekip versen gerçekçi olur. şimdi kafamıza göre renk vericez gerçek renk farklı gözükecek.
-
http://www.carraramarble.co.uk/granite.html Misal bu linkte granit kaplama resimleri var. İstediğiniz biri olabilir. O kısma karışmayayım zira zevksizimdir. Yani askeriyenin görmek istediği sadece renk tonları nasıl durur görmek istiyorlar.
-
Tam anlayamadım kartalın altındaki granitimi değiştirmek istiyosunuz.
-
Esconda bunu yazdı:
-----------------------------Tam anlayamadım kartalın altındaki granitimi değiştirmek istiyosunuz.
-----------------------------
Kesinlikle ;) -

Hızlıca bunu yaptım.Bunun gibimi istiyosun.
-
Esconda bunu yazdı:
Hızlıca bunu yaptım.Bunun gibimi istiyosun.
Dostum sağolasın aynen bunun gibi. Çok fazla uğraştırmayacak birşeyse biraz daha alternatif bulabilirsek iyi olur. Eline sağlık. -
İşini bilirsen uğraşmassın ;)
-

-
Çok teşekkür ediyorum mürid kardeşim ellerin dert görmesin. Bu arada bunun yapımı zor mu ? Hani şöle anlatabilinecek bi şey mi? Şimdi bi de şu rengi deneyelim derlerse diye soruyorum. Not: hafiften anlarım ps den ama hafiften :)
-
dreamth bunu yazdı:
Çok teşekkür ediyorum mürid kardeşim ellerin dert görmesin. Bu arada bunun yapımı zor mu ? Hani şöle anlatabilinecek bi şey mi? Şimdi bi de şu rengi deneyelim derlerse diye soruyorum. Not: hafiften anlarım ps den ama hafiften :)
-----------------------------pm_brk_pm@hotmail.com ekle konuşalım.