Php Albüm User Ve Admin Panel Kod İstek...
-
Arkadaşlar bir arkadasımın babası için bi web sitesi hazırlayacağım bunun tasarımını yapacağım ama php ve mysql bilgim yok bir parça kod isteyeceğim boş vaktiniz varsa yardımcı olursanız çok teşekkür ederim. Şimdi istekler
Anasayfada karışık 9 çeşit albüm olucak. Yönetici dışında kimse albüm veya fotoğraf ekleyemiyecek. Albümlerin katagorileri olucak yani isimleri ve birtanede ön izleme ufak resim her albümün. User olmadan albümlere girilmiyecek. Böyle bir php ve mysql kod istiyorum elinde olan yada yazan arkadaşlara şimdiden çok ama çok teşekkür ediyorum bir senelik hotfile ihtiyacınıda karşılayacağım eğer kullanabilirsem kodları
-
Bu işi yapabilirim diyen varsa ÜCRETLE yaptırılıcaktır.

-
Anlamam ama up bakalım bir bilen çıkar
-
Su scriptleri kurup dene, anlattigina ve senin bilgine gore, bu tip hazir album scriptlerini kurup inceleyip, bunlari customize etmen en mantiklisi, aksi halde, hic php ve mysql bilmeden dedigin site ve paneli nasil yapabilirsin, ne kadar zamanda yapabilirsin, yada nasil boyle kod parcalari isteyerek yapabilirsin hic bilmiyorum, zor ve zahmetli gozukuyor. Kolay gelsin kardesim.
-
SpArK bunu yazdı:
-----------------------------
Su scriptleri kurup dene, anlattigina ve senin bilgine gore, bu tip hazir album scriptlerini kurup inceleyip, bunlari customize etmen en mantiklisi, aksi halde, hic php ve mysql bilmeden dedigin site ve paneli nasil yapabilirsin, ne kadar zamanda yapabilirsin, yada nasil boyle kod parcalari isteyerek yapabilirsin hic bilmiyorum, zor ve zahmetli gozukuyor. Kolay gelsin kardesim.
-----------------------------hiç bilmiyorum değil ustam php biliyorum orta derece
-
çet ne kovalıyon yine :D
-
çizik
-
DaSpOnGe bunu yazdı:
çet ne kovalıyon yine :D
-----------------------------kanka alsancaktaki mekanların fotoğraflarını koyucaz albüm albüm iş ilerlerse yapan arkadasla sürekli olarak temasa geçicez ona göre iş verip bi ücretle ek ufak tefek bi gelir sağlıycaz
-
-
hocam şunu yaparken şu hatayı aldım dede yardımcı olalım
ama bu şekilde özel script araman biraz tuhaf tamam vardır ama senin isteklerini karşılarmı bilmem
kaldıki editlemek baştan yazmaktan daha zor geliyo bana
-
snnyk bunu yazdı:
hocam şunu yaparken şu hatayı aldım dede yardımcı olalım
ama bu şekilde özel script araman biraz tuhaf tamam vardır ama senin isteklerini karşılarmı bilmem
kaldıki editlemek baştan yazmaktan daha zor geliyo bana
-----------------------------peki üstad yinede sağol