Php Bilen Arkadaşlar Yardım Edermisiniz ?
-
arkadaşlar projenın anlatııımını resimde yaptım yardımcı olursanız sewınırım .d

-
Hocam yardım değil direkt sistemin yazılmasını istiyorsun.
Bence sen yapmaya başla takıldığın yerlerde yardım iste, kimse sıfırdan yazmak istemez.
-
wking bunu yazdı:
-----------------------------
Bence sen yapmaya başla takıldığın yerlerde yardım iste, kimse sıfırdan yazmak istemez.
-----------------------------baba php ten zırnık anlamam arkadaşımın istediği proje zaten yazabılcek bı arkadaş ıstıyor oda .s
-
Clostridium bunu yazdı:
wking bunu yazdı:
-----------------------------baba php ten zırnık anlamam arkadaşımın istediği proje zaten yazabılcek bı arkadaş ıstıyor oda .s
-----------------------------Anladım hocam, o zaman yapacak bir şey yok vakti olan bir vatandaş bekleyeceksin.
-
Arkadaşın projesinin sıfırdan başkası tarafından yazılmasını istiyor; bunu da kendisi değil yine bir arkadaşından istiyor :)
Diyeceğim PHP + AJAX ...
Kolay gelsin.
-
KaptanMagaraAdami bunu yazdı:
Arkadaşın projesinin sıfırdan başkası tarafından yazılmasını istiyor; bunu da kendisi değil yine bir arkadaşından istiyor :)
Diyeceğim PHP + AJAX ...
Kolay gelsin.
-----------------------------walla usta zırnık anlamam php ten dediğim gibi yardım etcek bi tanıdığı olan warsa allasen şuna bi baksın ya ona buna sormaktan ımanım gewredı zaten bı yazılım fırmasında calısan bı tanıdık war onada attım aynı sıze attgım bu resmı oda basit birşeymiş yaparım ama işimi bitirebilirsem dedı her ihtimale karşı actım konu yardım edebilcek arkadaş warsa bı zahmet beklıcem artık burda .s
@wking
dediğine katılıyorum paşam .d
-
wordpress le bile olur kategorilersin artık thumbnailde olur sayfada gösterdiğin konu olarakda olur konu çekersen yorumda yapılınabilir..
kategorileri comboboxda göstermek için şurayı incele..
http://wordpress.org/support/topic/is-the-new-dropdown_categories-working
<form action="<?php bloginfo('url'); ?>" method="get"><?php wp_dropdown_categories('orderby=name&order=ASC&show_count=1&hierarchical=1&show_option_all=Category Archives'); ?><input type="submit" name="submit" size="40" value="Go" /></form> bunu kullanıcan stil verirsin ayrıca..
şunlarada bakabilirsin kategoriler için
http://codex.wordpress.org/Template_Tags/wp_dropdown_categories
http://codex.wordpress.org/Category_Templates
thumbnail ayarlarını ise biçok temadan öğrenebilirsin.
hiç bişey yapamazsan kafanda fikir olarak kalır kolay gelsin..
-
yokmu başka dahada yardımcı olabilcek bı arkadşa lütfen beyler kırk yılın basında şöle bı ısım düştü bı yardım lütfen .d
-
yapmaya çalışıyo olup takıldığınız yer olsaydı yardımcı olurdum ama şu durum karşılığında ücret karşılığında yapabilirim.
-
arkadaşlar defalarca phpten zırnık anlamadığımdan bahsettim forumda bı cok arkadaşta kendın basla sonra yardım ederız demış onun ıcın tekrar dıyorum "phpten bı halt anlamıyorum arkadaşım ıcın actım konuyu" cosmc saol ustada hıc anlamıyorum kusura bakma konuyu sildirebilirsiniz .s anlasılan bı yardım alacaga benzemıoruz .s
-
edit: doğrusunu bldum aşşağıda koydum acıklamayıda herşeyıde arkadaşlar