PHP Bilen Arkadaşlara Tekrar Duyurulur..(Proje)
-
Sayın hocalarım, iyi derecede php&mysql'e hakim arkadaşlar, online web-text tabanlı oyun projesi için
sizleri bir daha uyarıyorum.Benim tamamladığım proje kayba uğradığı için, tekrardan yazmak istiyorum.
Bu sefer daha anlaşılabilir yazmak istiyorum.Ekip işi yapabiliriz.Müracat edecek arkadaşlar, maillesin.
advancedcms@gmail.com
Yapılacaklar;
1)savaşmak için üye ara modülü (yapım ,deneme ve geliştirme süresi 1 gün) (1 geliştirici)
2)savaş kazan-kaybet modülü (yapım ,deneme ve geliştirme süresi 1 gün) (1 geliştirici)
3)ana ünite-teknik seçimi listeleyicisi (yapım ,deneme ve geliştirme süresi 1 gün) (1 geliştirici)
4)ünite kademe ilerletme ve muhafaza sistemi `` (1 geliştirici)
5)ayarlar modülü `` (1 geliştirici)
6)üye rank listeleme `` (1 geliştirici)
7)ittifaklar ve ittifak yönetimi sistemi `` (1 geliştirici)
8)arıza kaydı,tespiti ve oyun kontrol botu sistemi `` (1 geliştirici)
Daha çok proje var..İleriki zamanlarda onlarada el atabiliriz. İnşallah forumda Krypt,sandman dışındada programcılar
vardır.
-
var var onlar dışındada var ama ücret ödicen mi?
-
ogame tarzi bisey mi dusunuyorsun?
-
artık ogame tarzı eskidi bence flash yada java ile seafight tarzı dene.
-
kazancımız ortak olacaktır.
-
Emrow kolları tekrar sıvamış :D Bu sefer bitirirsin umarım. Yaz beni projene (:
-
hacı php bilsem ne diye ortak arıyım ayak işlerini yapıyım :D
-
hocam istersen yardım ederim (:
ortak olmak ıstemem ama : D
phpde şu regular expressions olayını cozemedım kı oyun scrıptınde bu bılgı lazm olacagından dırek katılmak ıstemıyorum bunu tam anlamıyla ogretmenız karsılıgında harıcı her taklayı atarım phpde :P
-
=) getir götür yapıyım hacı php felan yalan tek yapabildiğim sitelerin kaynak kodundaki java script kodlarını (c)almak bu aralar herkes asp ye gecmiş kod kıtlığına girdim :D :P saka maka yaparsan üye olurum =)
-
emrow benım sana dediğim senaryo ile ilgili projemı bu ?
hani bitefight gibi 2 taraf filan... © SyspioniC Systems, fikri söyleme burda :)
-
ReDsEa bunu yazdı:
-----------------------------
hacı php bilsem ne diye ortak arıyım ayak işlerini yapıyım :D
-----------------------------şimdi arkadaşın dedikleri ayak işimidir?
ki php bilsen tek başına yazabilcen mi? "ha" demekle olmuyo bu işler :|
ayrıca imza nedir öyle sen müridlere "amele" mi diyosun??? ben herkes eşit sanıyodum :|