PHP Bilgisi Sağlam Olanlar?
-
sandman bunu yazdı:
-----------------------------
buraya bütcenizide yazarsanız çeşitli arkadaşlar başvurabilir.Bunun haricinde işide incelemek lazım 100tl'lik işe 1000tl vermemek lazım tabii tam terside gecerli
-----------------------------reklam anlaşması yapıldı zaten site yayına başlasa akarı olacak ama bir türlü sokamadık arkadaş, işi yapacak arkadaşla oturup konuşur orta yolu buluruz ödemeyide ona göre yaparız
-
sen en iyisi tam olarak ne yapmak istediğini buraya yaz hocam. biz hemşehirliyiz anladığm kadarıyla da sizinle. (İzmir) ben yardımcı olmaya çalışırım. yani php css html photoshop bilgim yettiği kadar var
-
Clickanddie bunu yazdı:
-----------------------------
sen en iyisi tam olarak ne yapmak istediğini buraya yaz hocam. biz hemşehirliyiz anladığm kadarıyla da sizinle. (İzmir) ben yardımcı olmaya çalışırım. yani php css html photoshop bilgim yettiği kadar var
-----------------------------http://www.tahribat.com/Forum-Projeme-Ortak-Web-Master-Ariyorum-131785/1/projeme/
fatih abi anlatmış zaten ama birde ben anlatayım, feysbuktaki mavi renkleri siyah yapcak 1, o açık mavi olanları da griye çevircek 2, index sayfasında ki dünya haritası veya mobil feys dalgasının olduğu yere Beşiktaş logosu koncak3 hepsi bu ya