Php De Bir Kod Bloğunun İşlevi
-
hocalarım şöyle bir kod bloğu var
define("STANZA_BREAK", "\n\n"); $MyArray= array( "Data1" => "1", "Data2" => "2", "Data3" => "3", "Data4" => "4", ); echo "\n\n\n"; print_r(json_encode($params).STANZA_BREAK); echo "\n\n\n"; print_r(json_encode($params)); echo "\n\n\n";Şimdi bu ikisi bana aynı değeri döndürüyor.. Yani 2 print_r değeri aynı fakat..
fwrite($socket, json_encode($params)); //Bu çalışmıyor fwrite($socket, json_encode($params).STANZA_BREAK); //Bu çalışıyor .. sebebi nedir ? 2 değer de aynı ? Ama Stanza_BREAK kullanmayınca güm ediyor.. Sebebi nedir ? Bilgisi olan var mı acaba ?
MhmdAlmz tarafından 08/Şub/17 10:22 tarihinde düzenlenmiştir -
Error logta ne yazıyor?
-
Hiçbirşey abim boş yani error falan da verdiği yok çalışıyor ama birşeyler eksik çalışıyor.
Yani ben şey diye düşündüm acaba datayı SSL Den falan mı koruyor ? Benim gödnerdiğim datayı ona göre gönderiyor gibi bişey düşündüm ama bi sonuca varamadım. Google amca da da Stanza_Break ile ilgili birşey yok. Php kendi kütühanesi değil mi bu ? nasıl olmaz ?
EDİT ; Ulan allah kahretmesin. Define ile require karıştırmışım :D:D:D:
C# JAVA da . Diyince methoda veya enum'a götürüyor ya.. Bende o zannediyorum ulan ya !!! STRİN APPEND !! :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( VURUN BENİ
EDİT 2 ; Ben bu şey yüzünden 1 ay bekledim anlıyor musunuz !!! 1 ay 1 ay boyunca hata nerde diye şu kod bloğuna baktım.. 8 Farklı dilde TCP Socket yazdım. Parametre niye gitmiyor acaba socket'e mi bağlanmıyor diye... 1 ay Yazık 1 ay :( ağlıcam tutmayın beni :((((((((((((((((
EDİT 3 ; Banlayın beni cidden ! Bu beyinle fazla yaşamam zaten
MhmdAlmz tarafından 08/Şub/17 10:36 tarihinde düzenlenmiştir -
-
Oluyor böyle hocam çok da şiii yapmamak lazım
-
YeniHarman , benle uğraşmaya değmez abi boşver error_log'u falan :D Hep kişisel hatalar :D
-
fwrite($socket, json_encode($params)); //Bu çalışmıyor fwrite($socket, json_encode($params)."\n\n"); //Bu çalışıyor ..
arasındaki fark nekine?
-
end bunu yazdı
fwrite($socket, json_encode($params)); //Bu çalışmıyor fwrite($socket, json_encode($params)."\n\n"); //Bu çalışıyor ..
arasındaki fark nekine?
http://www.tahribat.com/forum/php-de-bir-kod-blogunun-islevi-226952#msg2816008
Anlamıştım ana çok geç oldu :/