folder Tahribat.com Forumları
linefolder Asp - Php - Cgi - Perl
linefolder Php De Bir Kod Bloğunun İşlevi

Php De Bir Kod Bloğunun İşlevi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek

hocalarım şöyle bir kod bloğu var 

define("STANZA_BREAK", "\n\n"); 
    $MyArray= array(
    "Data1" => "1",
    "Data2" => "2",
    "Data3" => "3",
    "Data4" => "4",    
    );
    echo "\n\n\n";
    print_r(json_encode($params).STANZA_BREAK);
    echo "\n\n\n";
    print_r(json_encode($params));
    echo "\n\n\n";

Şimdi bu ikisi bana aynı değeri döndürüyor.. Yani 2 print_r değeri aynı fakat..

fwrite($socket, json_encode($params));
    //Bu çalışmıyor
    fwrite($socket, json_encode($params).STANZA_BREAK);
    //Bu çalışıyor ..
    sebebi nedir ? 2 değer de aynı ? Ama Stanza_BREAK kullanmayınca güm ediyor.. Sebebi nedir ? Bilgisi olan var mı acaba ?

MhmdAlmz tarafından 08/Şub/17 10:22 tarihinde düzenlenmiştir

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YeniHarman
    YeniHarman's avatar
    Erkek

Error logta ne yazıyor?

Olaylara karışmayın!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek

Hiçbirşey abim boş yani error falan da verdiği yok çalışıyor ama birşeyler eksik çalışıyor. 

Yani ben şey diye düşündüm acaba datayı SSL Den falan mı koruyor ? Benim gödnerdiğim datayı ona göre gönderiyor gibi bişey düşündüm ama bi sonuca varamadım. Google amca da da Stanza_Break ile ilgili birşey yok. Php kendi kütühanesi değil mi bu ? nasıl olmaz ?

EDİT ; Ulan allah kahretmesin. Define ile require karıştırmışım :D:D:D:

C# JAVA da . Diyince methoda veya enum'a götürüyor ya.. Bende o zannediyorum ulan ya !!! STRİN APPEND !! :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( VURUN BENİ

EDİT 2 ; Ben bu  şey yüzünden 1 ay bekledim anlıyor musunuz !!! 1 ay 1 ay boyunca hata nerde diye şu kod bloğuna baktım.. 8 Farklı dilde TCP Socket yazdım. Parametre niye gitmiyor acaba socket'e  mi bağlanmıyor diye... 1 ay Yazık 1 ay :( ağlıcam tutmayın beni :((((((((((((((((

EDİT 3 ; Banlayın beni cidden ! Bu beyinle fazla yaşamam zaten

MhmdAlmz tarafından 08/Şub/17 10:36 tarihinde düzenlenmiştir

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YeniHarman
    YeniHarman's avatar
    Erkek

define ile tanımlandığına göre php'nin içinde değil.

Boş sayfa bastığında php error log'a kaydeder (uğraşıp da bozmayı becermediysen:)). Mesela bende c:\windows\temp\php56_errors.log altında. Bu dosyada tarayıcıya bastırılmayan parse hataları vs. mevcut.

Olaylara karışmayın!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek

Oluyor böyle hocam çok da şiii yapmamak lazım 

iyibu! yeniden..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek

YeniHarman , benle uğraşmaya değmez abi boşver error_log'u falan :D Hep kişisel hatalar :D 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    end
    end's avatar
    Erkek
    //Bu çalışmıyor
    fwrite($socket, json_encode($params)."\n\n");
    //Bu çalışıyor ..

arasındaki fark nekine?

0x0480 takilin madem ﷽﷽﷽
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek
    end bunu yazdı
    //Bu çalışmıyor
    fwrite($socket, json_encode($params)."\n\n");
    //Bu çalışıyor ..

arasındaki fark nekine?

http://www.tahribat.com/forum/php-de-bir-kod-blogunun-islevi-226952#msg2816008

Anlamıştım ana çok geç oldu :/

Toplam Hit: 834 Toplam Mesaj: 8
php