PHP Editör (İstek)
-
RootB bunu yazdı:
-----------------------------
DarkSkull bunu yazdı:
-----------------------------WeBuilder tavsiye ederim ben uzun süredir kullanıyorum çok memnunum.Html, css otomatik tamamlama özelliği var çok rahat çalışıyorsunuz.Ayrıca asp desteği de mevcut.
http://rapidshare.com/files/170351239/Blumentals.WeBuilder_2008_v9.3.0.101-FOSI.rar
-----------------------------php desteği var mı peki?
Olmasa php editor istenen konuya neden yazayım :) Ben de php kullanıyorum zaten asp desteği olduğunu ek bilgi olarak verdim.
Ayrıca php yolunu göstererek dahili tarayıcıda önizleme de görebiliyorsunuz.Ayarlardan otomatik tamamlama süresini 1 ms olarak ayarlarsanız daha iyi olur 1 sn beklemek zorunda kalmazsınız.Bu arada localde çalışmak için de xampp kurabilirsiniz.Php, MySql,mail server, vs hepsi kuruluyor. -
DarkSkull bunu yazdı:
-----------------------------RootB bunu yazdı:
DarkSkull bunu yazdı:
-----------------------------WeBuilder tavsiye ederim ben uzun süredir kullanıyorum çok memnunum.Html, css otomatik tamamlama özelliği var çok rahat çalışıyorsunuz.Ayrıca asp desteği de mevcut.
http://rapidshare.com/files/170351239/Blumentals.WeBuilder_2008_v9.3.0.101-FOSI.rar
-----------------------------php desteği var mı peki?
-----------------------------Olmasa php editor istenen konuya neden yazayım :) Ben de php kullanıyorum zaten asp desteği olduğunu ek bilgi olarak verdim.
Ayrıca php yolunu göstererek dahili tarayıcıda önizleme de görebiliyorsunuz.Ayarlardan otomatik tamamlama süresini 1 ms olarak ayarlarsanız daha iyi olur 1 sn beklemek zorunda kalmazsınız.Bu arada localde çalışmak için de xampp kurabilirsiniz.Php, MySql,mail server, vs hepsi kuruluyor.
-----------------------------tamam haklısın.. ben su phpdesıgnere bi bakayım da sonra hepsıne bakarım.. sınav haftası malum :)
-
rootb msn adresini bekliorumm :)
darksklull indiriorum şimdi saolasın..
-
Dreamweaver gibisi yok yaw...
-
darkskull kullanım hakkında bişiyler sorsam sana önizleme ayarını yapamadım bi türlü var mı ince bi noktası???
-
Kurduktan sonra ilk açılışta path to php exetucable diye sorması lazım.Localhost'u da seçiyorsun aynı pencerede.Ordan php.exe nin yolunu göstermen gerek.Ayarlarda bulamazsan ekran görüntüsü koyarım.
-
ok buldum öniz<leme menusunde altta configure browser seçeneği var oradan gelwen pencerede tüm ayarlar yapılabiliomuş saolasın :)
-
1.phpdesigner
2.phped
3.adobe dw
4.notepad
ben son ikisini kullanıyorum
-
Crimson Editor