Php Emlak Scripti
-
aradaşlar sağlam çalışır emlak scripti lazım varmı yardımcı olacak
-
sen sanki sormuştun önceden
buzula baktınmı?
birde alışveriş sistemini editlesen olmazmı?
-
aciliyeti yoksa o egebilnetin scriptinin tamamındaki hataları giderip yayınlıyabilirim ama bu sıralar çok yoğunum
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
sen sanki sormuştun önceden
buzula baktınmı?
birde alışveriş sistemini editlesen olmazmı?
kardeş sormuştum doğrudur buzul hep akşama göndereyim demoyu deyip duruyoronda olduğunada inanmıyorum artık her konu açtığımıda bende var falan diyo ama sonrasında ses yok
-
Cosmic bunu yazdı:
-----------------------------aciliyeti yoksa o egebilnetin scriptinin tamamındaki hataları giderip yayınlıyabilirim ama bu sıralar çok yoğunum
-----------------------------hocam arkadaş onu dün akşam yaptı lisan işini şimdide yönetim panelinde sorun var mesale emlak ekleme kaldırma
v buna benzer özlllikleer görünmüyor yardımcı olursanız sevinirim
-
cosmic o scripti düzenlersen süper olur. duacın oluruk :)
-
kenankonak bunu yazdı:
Cosmic bunu yazdı:
-----------------------------aciliyeti yoksa o egebilnetin scriptinin tamamındaki hataları giderip yayınlıyabilirim ama bu sıralar çok yoğunum
-----------------------------hocam arkadaş onu dün akşam yaptı lisan işini şimdide yönetim panelinde sorun var mesale emlak ekleme kaldırma
v buna benzer özlllikleer görünmüyor yardımcı olursanız sevinirim
-----------------------------işlerim hafifledikten sonra el atıcam dediğim gibi ama nerelerde sorun var onu tespit ederseniz sevinirim
-
emlak scriptinin seolusu varmı sizde
-
Buraya scriptteki sorunları yazalım.
1- Ana sayfada Online Danışma resmi çıkmıyor.
2- Yönetim panelindeki ilan ekleme vs kısmı çalışmıyor (Warning!!! Please, put this address into the General Properties\Legal Domain: kandiraemlakofisi.com
Current legal domain (set in application) is: egebilnet.net) böyle bir yazı çıkıyor. Yine lisansla ilgili galiba.3- Hava durumu görünmüyor.
başka sorun gören varsa onlarıda yazalım
-
Cosmic bunu yazdı:
aciliyeti yoksa o egebilnetin scriptinin tamamındaki hataları giderip yayınlıyabilirim ama bu sıralar çok yoğunum
-----------------------------mefe emlagındı oda saglam calısanı vardı bırtane buldum ama lısannıssız kullanum hulyayı arayın dedı :)
jqery sliderlı fılan gorsel olarak guzel
-
hipokondriyak bunu yazdı:
Cosmic bunu yazdı:
-----------------------------mefe emlagındı oda saglam calısanı vardı bırtane buldum ama lısannıssız kullanum hulyayı arayın dedı :)
jqery sliderlı fılan gorsel olarak guzel
-----------------------------hala elindemi hocam script?