Php Emlak Scriptindeki Problem
-
merhaba arkadaşlar. piyasada dolanan mefe emlak scriptini kullanıyorum. her şey güzel çalışıyor ancak sol tarafta bulunan msn destek ve online destek kısımları çalışmıyor. sizce sorun nerden kaynaklanıyo olabilir.
-
o scripti kodlayanda zaten oraya o php online chat modülünü hazır kullanmış adı aklımda değil yazıyor dosyalarda gidip yeni versiyonun indir koy oraya sorunu halledersin
-
phponline diye bi zımbırtı var. onun dosyalarını indirip hosta atsam düzelirmi yani?
-
bu arada paylaşabilir misin bu scripti?
-
pessimist bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------paylaşırım tabiki de müsait olduğum zaman olsa olur dimi.
-
sanane bunu yazdı:
-----------------------------pessimist bunu yazdı:
-----------------------------paylaşırım tabiki de müsait olduğum zaman olsa olur dimi.
-----------------------------tabi. ben bi tane indiriyorum dandik çıkmaz umarım =)
-
sanane bunu yazdı:
phponline diye bi zımbırtı var. onun dosyalarını indirip hosta atsam düzelirmi yani?
olur aynı şekilde adam scriptte nasıl entegre ettiyse o şekil hallet zaten basit biraz böyle sscriptlerle haşır neşirsen halledersin o kullandığın script bende de var inceledim herşeyini çok kolay phponline nın yeni sürümü koyulur güncel olur hem ama bende çalışıyor o kızım ayrıca o ranın şifresi fişan farklı bence iyi incele orayı -
Daha önceki hostta çalışıyodu yeni hosta geçiş yaptım çalışmadı.
-
phponline ı tekrar indirip hosta attım değişen bişe olmadı. database den tablolarını (phponline ait) silip yeniden ekledim yine olmadı.
-
sanane bunu yazdı:
phponline ı tekrar indirip hosta attım değişen bişe olmadı. database den tablolarını (phponline ait) silip yeniden ekledim yine olmadı.
permleri kontrol ettin mi -
SeRDaR bunu yazdı:
sanane bunu yazdı:
permleri kontrol ettin mi
-----------------------------güzel bi soru da perm nedir hiç bi bilgim yok valla