Php Görsel Eğitim Seti - Türkçe
-
öhh.. saol (:
-
BuZuL bunu yazdı:
-----------------------------beyler sakin olun yav bunlar gayet normal şeyler :)
netiniz kotalıysa çocuğun üstüne atmayın bütün suçu... verdiğimde çalışıyordu diyorrelax :D
-----------------------------verdiğinde calıyormus mus zaten o yuklediği aksam indridim ben tarihlere baksana sanki 1 yıl gecmıs te linkler olmus alla alla dosyaalrda bozuk.. ( ben yapamdım yapabilen bi babayit varsa sülesin hatta bunu yukleyen eger calıosa koys7un kardesim diyim ki o zamn ben haksızım ama üle lafıma laf koymakla olmuyor zaten burda kota söz konusu değil ama hem bozuk dosya hemde bana suc atıor saygılı ol dior sanki ona ana avrat küfür etmısım :@ eger calısorsa sen koy resim video tamm bende hata var derim cekilirm kenara ama hiç bişi sülemeden kuru kuru calıo dio bide yeni upload edior benı kzıdıran o .. :|
çalıstırabilen varmı ? diorum . kimsede ses yok :D hani calıodu ya :d bi sürü yazıonuz koyun da bende görem bakım :)
aksam 4 saat beıkledim 4 kere resetledim ulan sabh ın 5 i di ben yattım bu dokuman yuzunden beklediğime deymedi ona kafam kzıgın ...:@
( manyaki sende kal bakalım salıcakla )
-
bende 3. ve 6. partlar bozuk çıktı. tekrar yeni verdiğin linklerden indiriyorum. eğer çalışmazsa kusura bakma küfür edeceğim :)