Php Hakkında 1-2 Soru

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozgunlu
    ozgunlu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Hannibal_King bunu yazdı

Xampp kurdum PhpStormada Server olarak xampp/htdocs u ekledim ve php yorumlayıcı olarak yine xampp ın php sini gösterdim. Problem çözüldü $_POST ile değerler geliyor artık.Tarayıcı cache den cevap veriyor bazen her defasında geçmişi sil mi yapmam gerek? Phpstormun ayarlarındanda dosyada değişiklik yapınca server a upload et dedim.Şuan için sıkıntı yok ilgilenen arkadaşlara teşekkür ediyorum sorum olursa eğer bu başlık altından yazarım yine.

@Zande yok hocam neden ukalalık olarak algılayayım. Ben Asp.net webforms, asp.net mvc , c#,sql server la falan uğraştım hep.Php ye ilk kez bakıcam (wordpress kurcalama falan hariç) ondan wamp la falan işim olmadı pek. Ama xampp kurdum işte onla takılıcam simdi.

Chrome için F5 yerine Ctrl + F5 yapabilirsin. Ya da F12' den Network' e gelip Disable cache' e tik atabiliyorsun sanırım.

İlki kesin de, ikincisinden emin değilim.

Hello, i am nothing. I come from Neverland.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flybatwin
    flybatwin's avatar
    Erkek
    arkadaşlar bende php öğrenmek istiyorum ama kodlarlardan hiç bişey anlamıyorum html biliyorum ama php çok zor geldi php yi en kolay nasıl öğrenirim yardımcı olursanız sevinirim

www.sohhbet.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    flybatwin bunu yazdı
    arkadaşlar bende php öğrenmek istiyorum ama kodlarlardan hiç bişey anlamıyorum html biliyorum ama php çok zor geldi php yi en kolay nasıl öğrenirim yardımcı olursanız sevinirim

<?="Hello world";?>

Toplam Hit: 2395 Toplam Mesaj: 24
undefined index hatası