Php Hakkında Önerilerinize İhtiyacım Var
-
Programmer bunu yazdı:
-----------------------------naaptın hocam sen :D
-----------------------------
98 senesinden kalma bi bilgisayarım vardı 64 mb ram 4 mb si ekran kartına gidiyodu. harddisk desen 20 gb mi neydi :/ ama insanın içinde olucak
-
opera sorunu yüzünden yazdığım gitmedi, bir daha yazmadım.
-
celeron 2.4 GHz 768 ram 64 ekran kartı ile yazmaya başladım 2 hafta olmamıştır acayip birşey ytam bana göre önceden actionscpirt kullanıyordum çok katı idi bu çok iyi mantığı kavradım sayılırtxt belgesine döküm yapabiliyorum gerisi inşallah gelicek aklımda tbt yi ilgilendindren süper fikirler var
-
pentium-2 233 mhz 256 mb'de ram ile başladım bu işe.
-
heves öncelikle istek hat safhadaysa halledemeyeceğin iş yoktur ama yinede söylemeden geçemiycem herkes yazılımcı olamaz maalesef
bizimde ne kitabımız nede sorabileceğimiz bi tanıdığımız vardı
en basitinden arkadaşların dediği gibi bi blog ile başla
* listeleme
* ekleme
* silme
* düzenleme
basit şeylerden başla ilk etapta tasarıma önem verme
basit başlaki yaptıkça mutlu ol sevinç dol
yok php de oop mantığını kavramadan forum , portal vs. yazmaya çalışırsan çok geçmeden hevesin kaçar
-
www.php.net adresinden çıkma !
http://www.php.net/manual/tr/ Türkçe kısmı; ama
http://www.php.net/manual/en/index.php burada her fonksiyon / komut ile ilgili örnekler sayfanın altındadır ve bunları kullanmayı öğrenmeni tavsiye ederim.
-
hocam öncelikle birşeyde yol almak istiyorsan proje geliştirmelisin hoşun giden siteler sistemler hakkında fikir yürütüp en doğru yolu bulmalısın bunu deneme yanılma yolundan ziyade araştırmayla bulursan epey zaman kazandırır sana. Zaten arkadaşlar proje olarak en iyi öneriyi de vermişler sana başarılar
benim zamanımda php yoktu(revaçta değildi ve henüz evrimini tamamlayabilmiş değildi) şimdiki nesil çok şanslı :D yıllar öncesinin taslakları fikirleri defterimde durur. Kodları action script algoritmalarını kağıda yazardım, bi türlü çalıştıramadım şevkimde kırıldı zaten sonra şimdilerde çok soğumuş durumdayım android için eclipse bile kuramıyorum o kadar şevksizim yani.
-
Cosmic'in önerilerini dikkate al derim. :)
-
matr0x bunu yazdı:
-----------------------------Cosmic'in önerilerini dikkate al derim. :)
-----------------------------sandman ve cosmic özellikle dikkate aldığım adamlar diğer arkadaşlarada değerli yorumlarından ötürü teşekkür ederim